• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

sex toy για σκύλους !!!!

XRISTOS71

Member
κατοικίδιο δεν έχω αλλά ίσως ενδιαφέρει αυτούς που έχουν !!!!

Αν οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν για κάτι να ντρέπονται από τη συμπεριφορά των κατοικίδιών τους, είναι όταν τα «βλαστάρια» τους καβαλούν τα πόδια των επισκεπτών τους για να βγάλουν το… άχτι τους.

Για το λόγο αυτό, κατασκευάστηκε το πρώτο στα χρονικά «sex toy» για σκύλους. Ο λόγος για το «Hot Doll», που κοστίζει 350 λίρες και υπόσχεται να απαλλάξει τους ιδιοκτήτες από την ντροπή.

Κατασκευάστρια εταιρεία είναι η γαλλική Feel Addicted. «Τα σκυλιά έχουν σεξουαλικές ανάγκες ή προβλήματα υποταγής, που τα ωθούν να καβαλούν διάφορα αντικείμενα», λέει εκπρόσωπος της εταιρείας. «Το “Hot Doll” έχει σχεδιασθεί για να ελέγξει αυτό το πρόβλημα», πρόσθεσε.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ρε τους κερατάδες τι βγαζουν!!!
ντέ και καλά να τα κάνουν αδερφές!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και αυτο το πραγμα κοστιζει 350 λιρες! Αυτο και αν ειναι ντροπη!

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
350 λίρες; και δεν λέω σε εναν μάγο-ταχυδακτυλουργό να μου φτιάξει ένα ομοίωμα σκύλου από μπαλόνι-λουκάνικο;

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ρενατα, παρε την φανη απο το πισι!!!μπορει να το δει και να στο ζηταει μετα!!!!

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Πλακα κανετε? Τι αλλο θα δουμε πια....και δεν μιλαω για το sex toy αλλα οχι και 350 λιρες, το δικο μου το σκυλακι βολευεται και με 2 βολτες την ημερα στο παρκο.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Αφού εντρυφήσατε στα σεξουαλικά παιχνίδια των σκύλων, να και ένας γατομεταφορέας για πιο κίνκυ γάτες. Κατάλληλος και για πολιτικούς.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
350 λίρες; Και τι γίνεται αν ο σκύλος προτιμάει τελικά το ζωντανό ανθρώπινο πόδι; Θα κάθονται έτσι οι 350 λίρες; Α πα πα... από τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που τα στάζει...μήπως να αρχίσω να νοικιάζω το πόδι μου έναντι αμοιβής; :haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα