iopa22
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λας Βεγκας-Νορβηγια
Καλως τον και από εμενα .Ετοιμασου για εξομολογήσεις ! Μην κρυψεις τιποτε !Ο Μαρτιος μου ερχεται .
Μία - μία φωτογραφία θα μας παρουσιάζεις;Miraduro Sao Pedro de Alcantara View attachment 163458
πάντα η στιγμή όταν φτάνω στο κέντρο της πόλης με πλημμυρίζει χαρά και με κάνει να συνειδητοποιήσω που βρίσκομαι. Είναι η αγαπημένη μου στιγμή, η ωραιότερη στιγμή που λέω ''τώρα αρχίζει το ταξίδι''. Όμως πέρα από την χαρά με διακατέχει και ένα άγχος χωρίς να το ορίζω. Θέλω όλα να γίνουν όπως τα φαντάστηκα. Πράγμα σπάνιο!
Με εκφράζεις απόλυτα.Εμένα όμως αυτή η ατμοσφαιρική εικόνα ερήμωσης μου εξάπτει την φαντασία και με ξεκουράζει!
Καλά εσύ είσαι γραμμένη στο fan club μου Η πιο φανατική!Με εκφράζεις απόλυτα.
Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι και δικά μου λόγια.
Αναζητώντας πληροφορίες για να βοηθήσω κάποιες φίλες που πρόκειται να ταξιδέψουν στη Λισαβόνα έπεσα πάνω στην ιστορία σου. Με έχει συνεπάρει! Καμμία έκπληξη, το περίμενα.
Γι αυτό άλλωστε είμαι βασικός οπαδός σου!!!
Δεν γίνεται παρά να συμφωνήσω απόλυτααυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι απολαύσαμε μια ακόμη υπέροχη ιστορία σου φίλε Γιάννη, με υπέροχες φωτογραφίες και πάρα πολλές χρηστικές πληροφορίες.έναν πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό δηλαδή και σε ευχαριστούμε πολύ γιαυτό.