Menia21
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Το σχεδιάζω...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Photography trip
Και αυτό. Και πραγματικά έτσι είναι.
Attachments
-
86,5 KB Προβολές: 162
Αν ποτέ σε φέρει δρόμος προς Μαλαισία (που στο εύχομαι, αν και όπως έχω πει μη σπαταλήσεις πολύ χρόνο στο ηπειρωτικό κομμάτι), θα πας προς Perhentian που κάνεις ό,τι θες στη θάλασσα άφοβα και από νερά...u know. Άλλωστε εσύ μας το πρότεινες αν θυμάσαι καλή μου παραλιοκυνηγέΠολυ κατατοπιστικα οσα μας λες , ειδικα για τις παραλιες. Ειδα την πινακιδα για τις μεδουσες στις φωτο σου και ηθελα να το ρωτησω
Γενικα ακουγεται ομορφο ταξιδι , αλλα οι παραλιοκυνηγοι θα τα βρουν λιγο δυσκολα απ'οτι καταλαβα.
Περιμενω το island hopping..εχει κατι ωραια νησακια εκει στα συνορα με Ταυλανδη.
Εξαρτάται πού πας ΤΕΝΤΕΝ.....η διαύγεια δεν έχει να κάνει φυσικά με την καθαρότητα των νερών, αλλά με το βάθος, τα ρεύματα, το είδος της άμμου κτλ κτλ....στο Κο Τάο π.χ. τα νερά είναι διαυγέστατα, στο Πανγκάν επίσης αλλά λίγο λιγότερο, στο Σαμούι όχι τόσο (στη Chaweng όμως περισσότερο απ'ότι στη Maenam).Μου κάνει εντύπωση που αναφέρεις ότι στη Ταυλάνδη είχε διαυγή νερά. Εκτός από τα phi phi islands, στα οποία σε μερικές παραλίες είχε καθαρά νερά, στο phuket που είχα πάει (και μιλάω μόνο για εκεί - δεν έχω πάει krabi ή από ko samui μεριά), τα νερά ήταν χάλια, δεν έβλεπες την τύφλα σου.
Ουφ ξεκίνησα δουλειά οπότε ο χρόνος συγγραφής δυστυχώς μειώθηκε, όπως καταλάβατε.Ισως παιζει ρολο και η εποχη που επισκεπτεται κανεις τα νησια. Εγω το Πουκετ (Κατα-Καρον και κατι αλλες ανωνυμες) το βρηκα χαρμα πλην της Πατονγκ που ουτε το δαχτυλακι μου δε βουτηξα αφου φαινοταν απ'εξω το πραγμα
Υ.Γ. Μενια ενα ταψι -λιγο μικροτερου μεγεθους- με κυνηγουσε προπερσι στη Χαλκιδικη.Σε οποια παραλια κι αν πηγαινα υπηρχε κι απο ενα! Φανταζομαι στο Λανγκαουι το μεγεθος αλλα και το προβλημα θα ειναι μεγαλυτερο για να εχουν και πινακιδες στην παραλια!