Amplified
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δυτική ακτή ΗΠΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Utopia Planitia
Παίζει το 40% και για το Αθήνα - Περθ, που ήταν στα 480 ευρώ αυτές τις μέρες ; Δοκίμασε κανένας ;
Και σου έδωσε έκπτωση 40%?Γιατί εμένα μόνο 15% μου βγάζει. :-(Ωραια μολις το δοκιμασα! Σ' ευχαριστω!
Και μένα σε κάποιες ημερομηνίες το βγάζει,όχι πάντα...Κάνε δοκιμές...Και σου έδωσε έκπτωση 40%?Γιατί εμένα μόνο 15% μου βγάζει. :-(
Για τις ίδιες ημερομηνίες κ τους ίδιους προορισμούς το έχω ψάξει κ δεν ισχύει ούτε το 15 ούτε το 40%. Ενδεχόμενα αργότερα ναι βγει για ΠασχαΕν μέσω καλοκαιρινών μπανιων μας βάζουν σε πειρασμό.δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να κλείσω εισιτήρια κάι για αυτό δεν κάνω εγγραφή στην scoot,να μην χάσω το περιθώριο της έκπτωσης. Ενδιαφέρομαι για ταξίδι στο Βιετνάμ το ερχόμενο Πάσχα. Γνωρίζει κανείς αν παίζει επιπλέον εκτπωση τότε? Χωρίς εγγραφή μου βγάζει περίπου 450 ευρώ για πτήση Αθήνα Hanoi και επιστροφή από Saigon. Είμαι και από κινητό και δεν μπορώ να κάνω καλό έλεγχο
Εγω με χρεωστικη της τράπεζας Πειραιώς έκανα κράτηση και μου τη δέχτηκε και χωρίς καμμια επιβάρυνση.Η scoot δεχεται μονο πιστωτικες η και χρεωστικες? Γιατι προσπαθω να κανω κρατηση με την χρεωστικη και δεν μου την δεχεται!