Nikos1986
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κανάρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλησπέρα ομάδα! Έχω ένα πρόβλημα. Έχω κλείσει με scoot από Αθήνα- Μπανγκοκ , όμως δεν εκλεισα τα αεροπορικά απευθείας από το σάιτ της scoot. Τα έκλεισα από το mytrip.gr το πρόβλημα είναι λοιπόν ότι αρχικά οι πτήσεις είχαν κλειστεί για 10 Νοεμβρίου μετά όμως μας έστειλαν μειλ ότι άλλαξαν τις ημερομηνίες και το μετέφεραν για τις 12 Νοεμβρίου, όλα καλά μέχρι εδώ. Μου έστειλε λοιπόν το mytrip.gr μειλ ότι η πτηση μπυ πλησιάζει και είχε πάνω τις παλιές ημερομηνίες, δηλαδή 10 Νοεμβρίου. Μπήκα στο σάιτ της scoot και μπυ βγάζει ότι η πτηση μου είναι στις 12 του μήνα. Έχω αγχωθεί αρκετά, έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο ;
Μπορείς να σβήσεις το "προφανώς", όντως έτσι είναιΠροφανώς είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία υπενθύμισης που έτρεχε κάποιος μηχανισμός του mytrip. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους, όπως επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με την εταιρεία έχοντας τον αριθμό κράτησης, για να επιβεβαιώσεις το δρομολόγιο σου. Χωρίς άγχος.
Το επιβεβαιώνω κι εγώ, πριν από 2 βδομάδες, με πτήση της Qantas. Η εταιρία είχε αλλάξει την πτήση ήδη κάποιους μήνες πριν και λίγο πριν την πτήση μου έρχεται e-mail από το mytrip με τις παλιές ώρες.
Όπως λέει και ο ψηλός, μπες στο site της Scoot με τον κωδικό της κράτησης για να το επιβεβαιώσεις, για καλό και για κακό.