PhysioDuck
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Είναι τόσο πολλά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Warwick, NY
Και σε μένα το ίδιο έστειλαν.Μόλις έλαβα email από Scoot. Δίνουν δωρεάν μια αλλαγή για τα κλεισμένα εισιτήρια
Και σε μένα το ίδιο έστειλαν.Μόλις έλαβα email από Scoot. Δίνουν δωρεάν μια αλλαγή για τα κλεισμένα εισιτήρια
Έλαβα κι εγώ το ίδιο μειλ αλλά σε περίπτωση που βρεις εισιτήρια με διαφορετική τιμή πληρώνεις τη διαφορά φυσικά... πάντως είναι καλή κίνηση εκ μέρους της Scoot !!Μόλις έλαβα email από Scoot. Δίνουν δωρεάν μια αλλαγή για τα κλεισμένα εισιτήρια
Δεν έχω καταλάβει σε ποια χρονική στιγμή κάνεις την κράτηση της μιας θέσης που αναφέρεις. Βασικά έχω μπερδευτεί πολύ με την περιγραφή σου για την κράτηση της θέσης. Αν θέλεις πες μας με λεπτομέρειεςΠροφανως και δεν αναφερθηκα σε καποιον ειδικα και προφανως ο καθενας μας κανει οτι αυτος θεωρει σωστο και πολυ περισσοτερο με τα λεφτα του.
Οσο για το διπλανη θεση που αναφερω, εννοω οτι βλεποντας τις θεσεις που εχει βγαλει αυτοματα το συστημα, κρατας την μια που σου αρεσει περισσοτερο και αλλαζεις αυτη που δεν σου αρεσει με την διπλανη, αν ειναι διαθεσιμη φυσικα. (Ειναι πολυ λιγοτερα απο 60 Ε.).
Ααα και εγώ τώρα το έπιασα.Σε συγκεκριμενη δικη μου περιπτωση.
Σε δεκα περιπου μερες πηγαινουμε (2 ατομα) απο Μελβουρνη - Σιγκαπουρη.
Πριν ενα περιπου μηνα μπηκα να δω λεπτομερειες της κρατησης. Ειδα σε ποιες θεσεις μας ειχε βαλει αυτοματα το συστημα (χωρια φυσικα). Πατησα διαχειρηση κρατησης, αλλαγη θεσης, κρατησα την μια που μου αρεσε και αλλαξα εκεινη που δεν μου αρεσε με την διπλανη. Κοστος 14 Ε.
Δεν καταλαβαινω τι περιεργο γραφω?
Ποτε η scoot δεν μου δινει την δυνατοτητα να δω τις θεσεις προκαταβολικα - εκτος οταν τα εισιτηρια ειναι αγορασμενα απο singapore ή silk, που είναι ειδική περίπτωση μιας που την διαχείριση την έχει αναλάβει η εταιρία που έκλεισες και την πτήση την πετάει ο partner (scoot). Είναι σίγουρο ότι από την διαχείριση της κράτησης της scoot για εισητήρια αγορασμένα από αυτή και όχι μέσω τρίτου είδες ποια θέση σου είχαν δώσει;Ειδα σε ποιες θεσεις μας ειχε βαλει αυτοματα το συστημα (χωρια φυσικα). Πατησα διαχειρηση κρατησης, αλλαγη θεσης, κρατησα την μια που μου αρεσε και αλλαξα εκεινη που δεν μου αρεσε με την διπλανη. Κοστος 14 Ε.
Όντως δεν γράφεις κάτι περίεργο, έχει λογική αυτό που κάνεις, απλά από Αθήνα το σύστημα δεν μας επιτρέπει να κάνουμε το ίδιο, για αυτό παραξενευτηκαμε.Δεν καταλαβαινω τι περιεργο γραφω?
Όπως φαίνεται είναι όντως από scoot, απλώς η πτήση είναι Μελβούρνη-Σιγκαπούρη.Είναι σίγουρο ότι από την διαχείριση της κράτησης της scoot για εισητήρια αγορασμένα από αυτή και όχι μέσω τρίτου είδες ποια θέση σου είχαν δώσει;