dino4tennis
Member
Ναι έτσι ακριβώς. Και εμένα τα έβγαλε και μάλιστα τη πρώτη φορά έδειχνε να μη βγαίνουν και πήγα πάλι από την αρχή και τα αφαίρεσα κάτι ασφάλειες για βαλίτσα ,πολύ γέλιο ποια βαλίτσα ;; η ασφάλεια για ακύρωση και άλλα τέτοια που τα βάζουν και άλλες low cost μόλις ξεκινήσεις ως προεπιλογή εγώ μόνο με Αιρ Ασία έχω ξαναπετάξει low cost και από εκεί τα ξέρω αν σε κάποιον τα βγάζει και του είναι δύσκολο να τα βγάλει να πάει πάλι από την αρχή και καλύτερα να κάνει και λογαριασμό σαν scoot insider να έχει και τις οποίες προσφορές και πόντους ....Δηλαδή οι τιμές που βγαίνουν στο skyscanner είναι τελικές με φόρους?Τότε ίσως είναι κι αυτό.Δέν ξέρω.Πάντως μου φάνηκε σαν να είναι υποχρεωτικά και να μην μπορούν να αφαιρεθούν και τα αιτιολογούσαν σαν φόρους,ασφάλεια εισιτηρίου κ τέτοια..Τώρα τελείωσε βέβαια,έχω πληρώσει.Αλλα εντάξει,τουλάχιστον είναι ασφαλές οπότε χαλάλι...Όμως θα ήθελα να ξέρω γενικά αν έτυχε κ σε άλλους αυτό κ αν αφαιρούνται όντως αυτές οι χρεώσεις γιατί εμένα όπως προείπα μου το πέταξε απο την αρχή,όταν επεξεργάστηκε την προσφορά η ιστοσελίδα της scoot...Το ίδιο βέβαια μου συμβαίνει κ με πτήσεις εσωτερικού.Η προσφορά του skyscanner έχει μια διαφορά γύρω στα 15 ευρώ λιγότερο μέχρι να μπώ για να κλείσω απο την aegean π.χ. (χωρίς αποσκευές έξτρα ή οτιδήποτε άλλο)