maraki-25
Member
Παιδιά, επειδή είμαι ολίγον τι άσχετη, μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας για την SAS? :xmas_rolleyes:Έχει ταξιδέψει κανείς? Είναι αξιόπιστη? Έψαχνα για πτήσεις προς vaasa(φινλανδία) και είδα ότι οι τιμές είναι καλές.
Γενικά...στις ώρες, στις ακυρώσεις των εισητηρίων...το θέμα των αεροπορικών δεν το κατέχω και πολύ, γι'αυτό ήθελα να μου πει κάποιος που έχει ταξιδέψει με τη συγκεκριμένη εταιρεία τη γνώμη του. Επειδή κοιτάζω για το επόμενο ταξίδι μου, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι περίπου σε ένα χρόνο από τώρα, είδα την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά επειδή δεν την είχα ακούσει ξανά, είπα να ρωτήσω...βλακεία?:xmas_rolleyes:τι εννοείς αξιόπιστη??? στις ώρες τις ή κάτι άλλο.
Scandinavian Airline System. Flag Carrier για 3 από τις πιο οργανωμένες χώρες της Ευρώπης. Και ρωτάς αν είναι αξιόπιστη?Γενικά...στις ώρες, στις ακυρώσεις των εισητηρίων...το θέμα των αεροπορικών δεν το κατέχω και πολύ, γι'αυτό ήθελα να μου πει κάποιος που έχει ταξιδέψει με τη συγκεκριμένη εταιρεία τη γνώμη του. Επειδή κοιτάζω για το επόμενο ταξίδι μου, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι περίπου σε ένα χρόνο από τώρα, είδα την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά επειδή δεν την είχα ακούσει ξανά, είπα να ρωτήσω...βλακεία?:xmas_rolleyes:
Την πληροφορία αυτή δεν την είδα στο διακίκτυο...γι'αυτό είπα να ρωτήσω εσάς που όλο και κάτι θα γνωρίζατε!Scandinavian Airline System. Flag Carrier για 3 από τις πιο οργανωμένες χώρες της Ευρώπης. Και ρωτάς αν είναι αξιόπιστη?
(Αυτό που δε ρώτησες, όμως, είναι ότι πρέπει να πας φαγωμένη για να πετάξεις μαζί τους. Δε σερβίρουν απολύτως τίποτα στην economy class εντός Ευρώπης).
H κράτηση εχει επιβεβαιωθει...αλλα συνεχιζει να μου λεω πως δεν υπαρχει κρατηση με αυτα τα σχτοιχεια...Έλεγξε στο checkmytrip.com αν οι πτήσεις είναι confirmed. Χρειάζεται ο αριθμός κράτησης και το επώνυμο του επιβάτη.