• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Επιβραβεύσεις booking.com

deerhunter

Member
καλησπέρα σας, μήπως κάποιος φίλος έχει εκπτωτικό κωδικό που δεν χρειάζεται......
μπορεί να μου τον στείλει με pm.
ευχαριστώ

ZoiT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ
Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος διαθέσιμος κωδικός (σε προσωπικό μήνυμα) ; Θα κάνω μία μεγάλη κράτηση σήμερα και θα με εξυπηρετούσε! Ευχαριστώ...

tatooine

Member
Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος διαθέσιμος κωδικός (σε προσωπικό μήνυμα) ; Θα κάνω μία μεγάλη κράτηση σήμερα και θα με εξυπηρετούσε! Ευχαριστώ...
Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων
Στο παραπάνω ποστ (1360) υπάρχει λινκ με οδηγίες που δίνει μέχρι και 8% άμεση έκπτωση στις κρατήσεις.
Δεν αξίζει τον κόπο να ψάχνουμε για κουπόνια όσο λειτουργεί πιστεύω.

ZoiT

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ
Στο παραπάνω ποστ (1360) υπάρχει λινκ με οδηγίες που δίνει μέχρι και 8% άμεση έκπτωση στις κρατήσεις.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα ξενοδοχεία που βλέπω (συγκεκριμένα στο Βελιγράδι για κράτηση 27 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου) είναι όλα ακριβότερα μέσω του κωδικού της visa.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Ποτε δε μου δινει πραγματικη εκπτωση, οσες φορες κ αν εχω τσεκαρει γιατι δεν λειτουργει συμπληρωματικα του genius & του -10% για κινητα.

tatooine

Member
Ποτε δε μου δινει πραγματικη εκπτωση, οσες φορες κ αν εχω τσεκαρει γιατι δεν λειτουργει συμπληρωματικα του genius & του -10% για κινητα.
Είχα γράψει και πιο πάνω θέλει διασταύρωση. Επίσης όταν βρίσκουμε χαμηλότερη τιμή για κινητές. συσκευές μπορούμε να βάλουμε και εκπτωτικό κουπόνι.
Εμενα προσωπικά μου έλυσε τα χέρια. Ας μην τα θέλουμε όλα. 😃

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Είχα γράψει και πιο πάνω θέλει διασταύρωση. Επίσης όταν βρίσκουμε χαμηλότερη τιμή για κινητές. συσκευές μπορούμε να βάλουμε και εκπτωτικό κουπόνι.
Εμενα προσωπικά μου έλυσε τα χέρια. Ας μην τα θέλουμε όλα. 😃
Ειπες οτι δεν αξιζει να ψαχνουμε για κουπονια οσο λειτουργει αυτο της visa. Γι αυτο σου απαντησα. Προφανως κ αξιζει γιατι δεν εχει να κανει με το τι αλλες εκπτωσεις παιρνεις γιατι μπαινει κ αυτο on top. Και φυσικα τα θελουμε ολα αν μπορουμε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom