maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Το 3 πάντως έχει κάνει πολύ μεγάλο ντόρο για την απλότητα και ταυτόχρονα την ευρηματικότητα των ιδιοκτητών του.
Ναι συμφωνω ! θα πρότεινα στη erminathess να περάσει από κει έστω και για λίγο ( για ένα ποτήρι κρασι βρε αδερφε )Το 3 πάντως έχει κάνει πολύ μεγάλο ντόρο για την απλότητα και ταυτόχρονα την ευρηματικότητα των ιδιοκτητών του.
Στο ευχομαι ! Εχει μεγαλο ενδιαφερον και σαν χωρος ( παλιο μοναστηρι )Πάντως Ευαγγελια απο την ώρα που είδα το "ξενοδοχείο" που πρότεινες το λάτρεψα!!!! Thank's....
Εαν κάτσει τελικά το ταξιδάκι μας το καλοκαίρι σίγουρα θα το τιμήσω...
Δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω παει στα περισσοτερα μερη που γραφεις στη διαδρομηhttp://www.travelstories.gr/%E5%F5%...%E2%FC%F1%E5%E9%E1-%E9%F3%F0%E1%ED%DF%E1.html
Μιας και σε βρήκα θα κάνεις ένα κόπο να δεις αυτό το δρομολόγιο να μου πεις τη γνώμη σου;;;
Πολύ όμορφο είναι το Betanzos (το έχει προτείνει ο Yorgos σε κάποιο άλλο τόπικ), το οποίο είναι περίπου 60 χλμ από το Santiago. Νομίζω ότι αξίζει να του αφιερώσεις 2-3 ώρες.Να προτείνετε και ποια χωριά σας άρεσαν πολύ κοντά στο Σαντιαγκο και γενικότερα Γαλικία;
Ωραία... ευχαριστω πολυ θα το ψάξω!Πολύ όμορφο είναι το Betanzos (το έχει προτείνει ο Yorgos σε κάποιο άλλο τόπικ), το οποίο είναι περίπου 60 χλμ από το Santiago. Νομίζω ότι αξίζει να του αφιερώσεις 2-3 ώρες.