Γεια χαρά,
αυτό είναι το πρώτο μου πόστ εδώ, πραγματικά φοβερό το site!
Έχω ήδη διαβάσει πολλά θέματα και έχω 'ταξιδέψει' μαζί τους
Μιας λοιπόν και αρχές Σεπτέμβρη θα βρεθώ στο San Francisco και θα έχω 4-5 μέρες ελεύθερες, σκέφτομαι να ενοικιάσω αυτοκίνητο και να οδηγήσω τον Pacific Highway μέχρι την Santa Barbara, μετά να επισκεφτώ το Yosemite National Park και τέλος να επιστρέψω SF.
Αυτό που δεν έχω αποφασίσει ακόμη είναι το που θα διανυκτερεύω, οπότε και ζητάω τη συμβουλή σας
.
Η διαδρομή που σκέφτομαι να κάνω είναι αυτή (κλικ για χάρτη):
-San Francisco
-Santa Cruz
-Big Sur
-Morro Bay
-Pismo Beach
-Santa Barbara
-Yosemite
-San Francisco.
Μιας και την πρώτη μέρα θα υπάρχει μια άλφα κούραση από την πτήση, λέω να μην φτάσω μακρυα και απλά να διανυκτερεύσω Santa Cruz.
Έπειτα, την επόμενη σκέφτομαι να μείνω Santa Barbara και την 3η μέρα να βρω κάπου να μείνω στο Yosemite, πριν επιστρέψω SF.
Αυτό που θέλω είναι όμως να διανυκτερεύσω σε όμορφα και γραφικά μέρη, δε με πειράζει να είναι και εκτός πόλης, ας είναι και κανά μοτέλ δίπλα σε παραλία που λέει ο λόγος.
Έχετε λοιπόν καμια πρόταση; Ακόμη και κάποιο ξενοδοχείο που να προτείνετε;
Monterey; Pebble beach ίσως; Στο Yosemite που να μείνω;
Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη, το πρόγραμμα τώρα διαμορφώνεται!
Ευχαριστωωώ!
αυτό είναι το πρώτο μου πόστ εδώ, πραγματικά φοβερό το site!
Έχω ήδη διαβάσει πολλά θέματα και έχω 'ταξιδέψει' μαζί τους

Μιας λοιπόν και αρχές Σεπτέμβρη θα βρεθώ στο San Francisco και θα έχω 4-5 μέρες ελεύθερες, σκέφτομαι να ενοικιάσω αυτοκίνητο και να οδηγήσω τον Pacific Highway μέχρι την Santa Barbara, μετά να επισκεφτώ το Yosemite National Park και τέλος να επιστρέψω SF.
Αυτό που δεν έχω αποφασίσει ακόμη είναι το που θα διανυκτερεύω, οπότε και ζητάω τη συμβουλή σας
Η διαδρομή που σκέφτομαι να κάνω είναι αυτή (κλικ για χάρτη):
-San Francisco
-Santa Cruz
-Big Sur
-Morro Bay
-Pismo Beach
-Santa Barbara
-Yosemite
-San Francisco.
Μιας και την πρώτη μέρα θα υπάρχει μια άλφα κούραση από την πτήση, λέω να μην φτάσω μακρυα και απλά να διανυκτερεύσω Santa Cruz.
Έπειτα, την επόμενη σκέφτομαι να μείνω Santa Barbara και την 3η μέρα να βρω κάπου να μείνω στο Yosemite, πριν επιστρέψω SF.
Αυτό που θέλω είναι όμως να διανυκτερεύσω σε όμορφα και γραφικά μέρη, δε με πειράζει να είναι και εκτός πόλης, ας είναι και κανά μοτέλ δίπλα σε παραλία που λέει ο λόγος.
Έχετε λοιπόν καμια πρόταση; Ακόμη και κάποιο ξενοδοχείο που να προτείνετε;
Monterey; Pebble beach ίσως; Στο Yosemite που να μείνω;
Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη, το πρόγραμμα τώρα διαμορφώνεται!
Ευχαριστωωώ!