• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

ΗΠΑ San diego

euapap

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Βιετνάμ, Ιράν
Θα ήθελα να μου προτείνετε δραστηριότητες για 7 μέρες το φεβρουαριο. Μας αρέσουν τα μουσεία (εμένα πάρα πολύ αλλά στα παιδιά 14+12μου όχι τόσο) σίγουρα όχι αυτά τα πολύ εμπορικά, illusions και madame Tussauds δε μας αρέσουν.
Θα μένουμε στην παλιά πόλη
Έχω βάλει το sea world
Για το zoo δεν είμαι σίγουρη, έχουμε δει αρκετά γενικά
Και το air and space ακούγεται καλό αλλα δεν ξέρω αν είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχουμε δει το Smithsonian στη Washington είναι καλό και αυτό;
Ένα walking tour είδα ενδιαφέρον αλλά η τύπισσα βλέπω ότι όλο το ακυρώνει .
Gaslamp quarter για βόλτα χαλαρή
Αυτό το αεροπλανοφόρο μου άρεσε το βρήκα ενδιαφέρον
Για πείτε καμιά ιδέα όσο ψάχνω
Μήπως να πηγαίναμε καμία ημερίσια στο Μεξικό η δε θα μπορούμε να ξαναμπούμε USA?

agmi

Member
Το San Diego Zoo είναι ίσως ένας από τους μεγαλύτερους ζωολογικούς στο κόσμο. Έτσι που έχει φτιαχτεί, εκτός τα γυάλινα κλουβιά/δωμάτια με τα ερπετά, νομίζεις οτι τα ζώα είναι στο φυσικό τους περιβάλλον. Μια μέρα δυστυχώς δεν είναι αρκετή, επίσης είναι και το Safari Park του ζ. κήπου, σε άλλη τοποθεσία. Το Balboa Park δεν βλέπω να αναφέρεις, όσο για το Sea World δεν ξέρω αν είναι το ίδιο εντυπωσιακό όπως τότες, γιατί νομίζω έχουν σταματήσει με τις φάλαινες. Από TJ δεν βλέπεις τπτ, απο το Μεξικο. Μια πολύχρωμη πόλη, τα Σοδομα και τα Γομορα, γεμάτη πορνεία, στριπτηζαδικα, μπαράκια, φαγάδικα, οδοντιατρεία, πολυατρεια, πλαστικοχειρουργια, μαγαζιά με φτηνά πολύχρωμα σουβενίρ, επαίτες, και ταξιτζήδες που γίνονται ενοχλητικοί με το "amigo you want a taxi? Good Price!" Αυτό δεν είναι το Μεξικό που αγαπώ! Πιο πολύ Μεξικό είναι το downtown SD παρα η TJ. To ίδιο ισχύει με κάθε συνοριακή πόλη, Nogales, J town (Juarez), που έζησα πάνω από 10τια, κλπ κλπ. Ύστερα είναι και η ταλαιπα να πας σαν τουρίστας με ΙΧ, οι περισσότεροι ημ. εκδρομείς διασχίζουνε τις γέφυρες περπατώντας. Αν θυμάμαι πρέπει να υπάρχει τραμ από το downtown SD για TJ, μάλλον θα σε πηγαίνει στα σύνορα.

poised

Member
Είχα πάει σε μέρα που για κάποιο λόγο που δε θυμάμαι με ένα εισιτήριο είχε είσοδο σε όλα τα μουσεία του balboa park και πήγα μία βόλτα από τα περισσότερα. Επειδή έχουν περάσει χρόνια δε θυμάμαι λεπτομέρειες και η αίσθηση που μου έχει μείνει ήταν πως ήταν μικρά αλλά προσεγμένα. Το air and space ή όπως λέγεται είχε την άτρακτο από κάποιο διαστημόπλοιο του apollo που το βρήκα ενδιαφέρον αλλά χοντρικά αν το θυμάμαι καλά ήταν όλα τα εκθέματα κάπως πακτωμένα λόγω έλλειψης χώρου.

Το αεροπλανοφόρο αξίζει παρά την προπαγάνδα που θα φας και τα "go america" και "thank you for your service", προς τους πολλούς ηλικιωμένους βετεράνους που δουλεύουν ή βρίσκονται εκεί για πληροφορίες. Εντάξει χώρα τους είναι, τι να περιμένει κανείς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.796
Μέλη
39.524
Νεότερο μέλος
elbiz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom