taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Και οι πέτρες ξέρουν ότι εκεί το πήγαινες από την αρχή. Κάποιες εταιρίες καλύπτουν επαγγελματικά ταξίδια.Μηπως εχεις τη μυγα ?
Τη μύγα δεν την έχω, καθώς στα δικά μου επαγγελματικά ταξίδια:
- Η εταιρία μου πληρώνει πάντοτε μόνο το φθηνότερο economy class, ακόμα κι αν δεν είναι βολικό, ενώ κάποια φορά που ταξίδεψα business πλήρωσα τη διαφορά από την τσέπη μου.
- Ο κανόνας στα επαγγελματικά μου ταξίδια είναι ότι σε 1 ώρα από την προσγείωση έχω συναντήσει τους συνεργάτες, και είμαι μαζί τους συνεχώς (δουλεύοντας, όχι διασκεδάζοντας) ως και 2 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης επιστροφής, χωρίς ούτε 1 λεπτό να το αφιερώνω σε άλλες δραστηριότητες. Μόνο μια φορά έχω κάνει κάτι διαφορετικό, με δική μου επιβάρυνση.
Για να επιστρέψουμε τώρα στο θέμα μας. Μπορεί για κάποιους το ταξίδι με το φθηνότερο διαθέσιμο μέσο (που παρεπιμπτόντως είναι το οτοστόπ, όχι η Ryanair) να είναι η απόλυτη μαγκιά. Δεκτό. Όμως μην προσπαθείτε να γενικεύσετε αυτή σας την υπόθεση σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι ο κανόνας, τουλάχιστον όχι για όλους. Όπως π.χ. έγραψε κι ο Σταύρος παραπάνω, υπάρχει κόσμος που διαλέγει αεροπορική αξιολόγώντας - σημαντικά - και άλλα κριτήρια πέρα από το κόστος.
Και φυσικά οι συνήθεις ύποπτοι, με τον απόλυτα συνήθη βομβαρδισμό ευχαριστιών σε όποιο διαφωνεί με εμένα, τον traveller και κανα δυό ακόμη, έκαναν και πάλι αισθητή την παρουσία τους. Μην παρεξηγηθώ, δεν παρακαλώ τους moderators του forum να κάνουν κάτι για τις συνεχείς παρενοχλήσεις τους. Δεν έχουν τόση αξία.