North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Περιμένουμε με αγωνία τους πρώτους 45 τουρίστες που είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην οικονομία της Πάτρας... επιτέλους πιάνουν τόπο οι επιχορηγήσεις προς τη Ryanair
διάβασα ότι to Charleroi πληρώνει 15Ε το "κεφάλι". δεν έχω λινκ όμως, αξιόπιστο τουλάχιστον. εδώ τόσο δύσκολο είναι να μαθουμε΄πόσο "πάει"? από περιέργεια δηλ, για δημόσιο χρήμα δεν προκειται?Περιμένουμε με αγωνία τους πρώτους 45 τουρίστες που είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην οικονομία της Πάτρας... επιτέλους πιάνουν τόπο οι επιχορηγήσεις προς τη Ryanair
Αν βρείτε φώτο, βάλτε τη... Είμαι πολύ περίεργος να δώ το σκηνικό...panpan said:Στους επιβάτες επιφυλάχτηκε θερμή υποδοχή με τα πυροσβεστικά να σχηματίζουν την γνωστή αψίδα νερού κάτω από την οποία πέρασε το αεροσκάφος.
Δεν ξέρω δυστυχώς.εδώ τόσο δύσκολο είναι να μαθουμε΄πόσο "πάει"? από περιέργεια δηλ, για δημόσιο χρήμα δεν προκειται?
Μπράβο sapienza για το link! Η δεύτερη είναι συλλεκτική φωτογραφία, η πρώτη και τελευταία φορά που επιβάτες της FR τρώνε τζάμπα
επιτρέψτε μου λίγο οφ τόπικ..
επιτρέψτε μου λίγο οφ τόπικ..
ο τύπος με το φοβερό κόκκινο παπιγιόν αληθεύει ότι είναι γνωστότατο μέλος του φόρουμ?
To φλοντάρισμα που λέγαμε, ε;Περιμένουμε με αγωνία τους πρώτους 45 τουρίστες που είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην οικονομία της Πάτρας... επιτέλους πιάνουν τόπο οι επιχορηγήσεις προς τη Ryanair