χαχαχ καλη ιδεα, γιατι και εγω καθομαι σε αναμμενα καρβουνα να μπορέσει να παρει άδεια η κοπέλα μου , ωστε να κανουμε κανα ταξιδακι!Το βλέπω Σπύρο να πάμε μαζί!
χαχαχ καλη ιδεα, γιατι και εγω καθομαι σε αναμμενα καρβουνα να μπορέσει να παρει άδεια η κοπέλα μου , ωστε να κανουμε κανα ταξιδακι!Το βλέπω Σπύρο να πάμε μαζί!
Νομίζω το κάναμε σχεδόν ταυτόχροναΔεν το είδα που το είχες ανεβάσει κι εσύ και το ανέβασα κι εγώ. Σόρρυ.
Η Αθήνα στο πηγάδι κατούρησε δυστυχώς!!! Μόνο για Ιορδανία και Μάλτα . Προωθεί ανελέητα την Ιορδανία η ryan!!Ότι πάρεις 5€....διαλεχτεεεεε
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Όλοι οι ναύλοι είναι βάσει διαθεσιμότητας. Κάντε κράτηση έως τις 10/11/21, ταξιδέψτε μεταξύ 10/11/21 - 15/12/21.
View attachment 378541
Ε όχι βρε πουλάκι μου να λέμε οτι η Αθήνα κατούρησε στο πηγάδι.....οι επιλογές σας πάντα είναι περισσότερες! Άλλωστε η Ryan είναι περισσότερο ανταγωνιστική στη Θεσσαλονίκη λόγω των απευθείας πτήσεων που βάζει ενώ η Aegean μας στέλνει μέσω Αθήνας και απορώ κιόλας....Η Αθήνα στο πηγάδι κατούρησε δυστυχώς!!! Μόνο για Ιορδανία και Μάλτα . Προωθεί ανελέητα την Ιορδανία η ryan!!
Δυστυχώς μονο Δεκεμβριο με Φεβρουαριο…. Χωρις το 16/12-6/1