NIKOLETA05
Member
Δυστυχώς δεν χρειάζεται link...Μπηκα στο site της και απλά δεν πουλάει εισιτήρια μετά την 31η Μαρτίου...
Εύη μου πριν από 10 μέρες πέταξα από τη Βιέννη (ερχόμενη από Μπρνο ) για το Λονδίνο Stansted. Μια χαρά μου φάνηκε η εταιρία. Έχει κρατήσει τα λογότυπα της αλλά είναι της Ryanair. Ίδια πολιτική αλλά ούτε καθυστερήσεις είχαμε και πιο ευρύχωρες θέσεις νομίζω. Άσε που το Airbus της μου θύμισε αυτά τα πιο παλιά της Aegean που είχαν τρυπίτσες στις θέσεις για τα ακουστικά.Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση δεν την ήξερα καθόλου αν και τη βλέπω και στο skayscanner .
Υπάρχει κάποιος που να έχει πετάξει με αυτή την εταιρεία ??
Omg Επιτέλους μας είχαν στο γράψιμο λίγο εμάς της βόρειας Ελλάδας να θες να κάνεις ταξίδι Πολωνία και να στριμωχνεις 2 πόλεις σε 4 μέρες τουλάχιστον τώρα μπορείς να πηγαίνεις στο ένα αεροδρόμιο και να γυρνάς από το άλλο..Δεν μπορούσε να γίνει αυτό 2 μήνες πριν;και η Κρακοβία από Θεσ/νίκη, πάνω από 30 δρομολόγια πλέον
https://www.voria.gr/article/neo-dromologio-apo-thessaloniki-gia-krakovia-anakinose-i-ryanair
Μάλλον η επιδότηση είναι συμφωνία για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων.Παλι 5ευρα γεναρη για Ρομα, Παλερμο...
τι ειναι τουτοι? Τελικα θελουν παση θυσια το αεροσκαφος φουλ, δεν εξηγειται αλλιως. Ολα στο κυνηγι της 100% πληροτητας με καθε κοστος. Ταξιδεψα χτες σε πτηση με 100% πληροτητα κ ανοιξαν συζητηση διπλανοι μου, μονο ενας απο τους 5 μας ειχε δωσει παραπανω απο 10€. Ο ατυχος ειχε δωσει 14,99..
Ποια επιδοτηση? Απο ποιον?Μάλλον η επιδότηση είναι συμφωνία για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων.