Στάθης
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία
Και Σόφια επίσης.Καλα, δουβλινο και βουκ ειναι που ειχαν κοπει/μειωθει περυσι, δεν ειναι τιποτα νεον...
Και Σόφια επίσης.Καλα, δουβλινο και βουκ ειναι που ειχαν κοπει/μειωθει περυσι, δεν ειναι τιποτα νεον...
Υπομονή ως τον Αυγουστο...Καμια προσφορα θα παιξει;
Σωστα, το ξεχασα.Και Σόφια επίσης.
Το Μαρακές τώρα κοστίζει γύρω στα 90 € για Οκτώβριο!Αχ και βαχ!Να το το Σαββατοκυριακο! Καμια προσφορα θα παιξει;
Φιλική συμβουλή: όσοι πετάξετε Μαρόκο με ryan (κι εγώ μαζί, έχω και άλλες εκκρεμότητες με τη χώρα), προτείνω να κλείσετε priority για να έχετε μαζί σας στην καμπίνα τη χειραποσκευή σας. Λίγες φορές έχω δει τέτοια εικόνα χυμαδιού στον ιμάντα παραλαβής αποσκευών μετά τον έλεγχο διαβατηρίων σαν αυτή που είδα προ τριετίας στη Φεζ του Μαρόκου. Και καθώς ο έλεγχος μπορεί να πάρει ώρα, δεν θα ήθελα οι αποσκευές μου να είναι εκτεθειμένες για τόσο υπό αυτές τις συνθήκες.Το Μαρακές τώρα κοστίζει γύρω στα 90 € για Οκτώβριο!Αχ και βαχ!
Δεν δικαιουμαι αδεια τον Οκτωβριο αχ και βαχ. Με το καλο να τα χαρειτε οι υπολοιποιΤο Μαρακές τώρα κοστίζει γύρω στα 90 € για Οκτώβριο!Αχ και βαχ!
Αν δεν πάει στα 40 δεν αγοράζουμε.Το Μαρακές τώρα κοστίζει γύρω στα 90 € για Οκτώβριο!Αχ και βαχ!
Είχα κλείσει 35 πήγαινε-έλα (Από εδώ) και την επομένη έγινε 33.Άστα να πάνε.Αν δεν πάει στα 40 δεν αγοράζουμε.
Σε καταλαβαίνω και γω μία φορά την είχα πατήσει, από 12,90 πήγε στα 9,90, να σκάσω ήμουν.Είχα κλείσει 35 πήγαινε-έλα (Από εδώ) και την επομένη έγινε 33.Άστα να πάνε.