Traveller
Member
Tι θέλει να πει ο ποιητής??Παιδιά καλημέρα! Καπου εδω διάβασα οτι η Ραιαν θα πάρει και δρομολόγια εσωτερικού; Γιατι απο οτι ξερω απαγορευτηκε σε ξενη εταιρεια να παρει εσωτερικου...
Tι θέλει να πει ο ποιητής??Παιδιά καλημέρα! Καπου εδω διάβασα οτι η Ραιαν θα πάρει και δρομολόγια εσωτερικού; Γιατι απο οτι ξερω απαγορευτηκε σε ξενη εταιρεια να παρει εσωτερικου...
Ανέλαβε τη διακυβέρνηση ο Καμμένος και δεν το πήραμε χαμπάρι? Φυσικά και επιτρέπεται σε κάθε εταιρία με έδρα την ΕΕ, τις ΗΠΑ ή άλλη χώρα που συμμετέχει στο πρόγραμμα Open Skies (π.χ. Ελβετία).Γιατι απο οτι ξερω απαγορευτηκε σε ξενη εταιρεια να παρει εσωτερικου...
Ανάσταση!Ψάχνω εισιτήρια σχεδόν σε καθημερινή βάση για φίλους και γνωστούς και μου είχε σπάσει τα νεύρα αυτό το πράγμα.Μακάρι να μην το ξαναβάλουν...Η Ryanair ΕΒΓΑΛΕ τα captcha απο το site της. Επιτέλους!
Απλά σταματάει ένα μήνα νωρίτερα τις πτήσεις και θα επανέλθει ξανά την νέα καλοκαιρινή σεζόν ή σταματάει οριστικά?Από 2 Οκτωβρίου η Ryanair αποχωρεί από Ρόδο και ΚΩ
Ryanair Cuts All Rhodes Kos Flights From October 2012 As?
1.Δεν ειναι προβλημα.Ουσιαστικα σου λεει πως πρεπει να προσεξεις τα στοιχεια σου,αυτα που θα βαλεις στο τσεκ ιν, γιατι μετα δεν αλλαζουν απο το site και θα πρεπει να επικοινωσεις με την εταιρεια και αυτο θα σου κοστισει σε χρηματαΚαλησπέρα παιδιά άυριο πετάω για Ρώμη κ έχω πρόβλημα με το check-in.
1ον:Κάνω check-in και μου βγάζει το εξής μήνυμα: ONCE your document details have been antered here they cannot be modifield online.
if you need to update your document details prior to your flight departure,please contact our call centre
2ον:Έχω κάνει κράτηση μαζί με την γυναίκα μου με την δικιά μου prepaid card,τα εισιτήρια θα τα εκτυπώσω μαζί και για τους 2 ή έναν έναν ξεχωριστά?τα εισιτήρια είναι με επιστροφή τα ίδια θα χρησιμοποιήσω ή πρέπει να εκτυπώσω άλλα για την επιστροφή.
ΠΑΙΔΙΑ PLSSSSSS ΚΑΙΓΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ LAPTOP.