Δεν χρειάζεται γιατί ξεκινάει μια νέα εταιρεία απο δω μέσα ... ο DEF ψάχνει κεφάλαια απο μεγάλα χρηματοδοτικά Funds ....ήδη εκπαιδεύονται οι πιλότοι μας και να το πρώτο αεροσκάφος...δεν έχουμε βάλει λογότυπα (είμαστε στη φάση διαγωνισμού για τα χρώματα και το λογότυπο) ... όσο για αεροσυνοδούς θα λειτουργήσουμε εθελοντικά (έχει κορμιά θανατηφόρα απο ότι μαθαίνω το φόρουμ) αλλά και δεθελοντικά σελφ σέρβις....η μονη λυση ειναι να κανω δικη μου εταιρεια
Τι λες αγαπητε; Να βοηθησω εγω σ' αυτο το πραγμα και να γεμισει πτωχους το Παρισι...Δεν θα σαι καλα!η πρώτη πτήση, που θα είναι δωρεάν για τους νικητές που θα προκύψουν μετά απο διαγωνισμό, θα γίνει απο Ν. Αγχίαλο όπου θα είναι η έδρα μας (λόγω χαμηλού κόστους) προς Παρίσι, ο @tripakias ήδη ψάχνει για αεροδρόμιο έστω και με χορτάρι ααα και τις σαμπάνιες μη ξεχάσεις εεε....
Μακάρι να προσθέσει και το Ηράκλειο...Αν μάθεις κάτι νεότερο, πες και σε μας !Αληθεύει οτι η Ryanair θα προσθέσει το Ηράκλειο και Μαδρίτη απο Αθήνα αλλα απο Οκτ. του 16 ;
Μου φαίνεται λίγο ράδιο αρβύλα διότι απο τώρα για το 10/16 πολύ νωρίς και επίσης που θα προλαβαίνει με τα αεροπλάνα που έχει εδώ! ειδικά το 2ο δεν είναι και πολύ κοντά!
Το εμπεδώσαμε. Δύσκολα μπαίνει το Ηράκλειο.Σχεδόν αδύνατον.Μακάρι να προσθέσει και το Ηράκλειο...Αν μάθεις κάτι νεότερο, πες και σε μας !
Το εμπεδώσαμε. Δύσκολα μπαίνει το Ηράκλειο.Σχεδόν αδύνατον.