vanda
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βιετνάμ και Αργεντινή
Θεωρείς ότι μια μη "ομαλή" προσγείωση είναι γενικότερο πρόβλημα της εταιρίας;Η ryanair αν προσγειωνόταν και "ομαλά", θα ήταν κούκλα ! Κάθε φορά που έρχεται η ώρα της προσγείωσης με πιάνει σπαστικό γέλιο !
Τί εννοείς ή υπονοείς;Θεωρείς ότι μια μη "ομαλή" προσγείωση είναι γενικότερο πρόβλημα της εταιρίας;
Όχι ! Σε μία μη ομαλή προσγείωση παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες ( καιρικές συνθήκες, κατάσταση εδάφους, συντήρηση αεροσκάφους, εμπειρία πιλότων, κακός χειρισμός του πύργου ελέγχου, μείωση κόστους ναύλων και άλλα που ίσως δεν τα γνωρίζω, γιατί δεν είμαι ειδήμων ). Πάρ' αυτά μία μη ομαλή προσγείωση όταν γίνεται συχνό φαινόμενο, κάτι κρύβει απο πίσω...Θεωρείς ότι μια μη "ομαλή" προσγείωση είναι γενικότερο πρόβλημα της εταιρίας;
Ο υπαινιγμός σου είναι λάθος (κι ακόμη περισσότερο αν αναφέρεσαι σε προσγειώσεις στο αεροδρόμιο της Θεσ/νίκης που είναι γνωστά τα προβλήματά του) αλλά αν αρχίσουμε αναλύσεις για το ποιός ή τι φταίει γι αυτό θα πάμε αλλού και θα είμαστε και off topic. Και, εν πάσει περιπτώσει, κανείς δεν σε υποχρεώνει να πετάς με Ryan, υπάρχουν τόσες άλλες...Πάρ' αυτά μία μη ομαλή προσγείωση όταν γίνεται συχνό φαινόμενο, κάτι κρύβει απο πίσω...
Δεν είναι θέμα φύλου πόσο καλά προσγειώνετε ένα αεροπλάνο, αλλά ούτε και με πια εταιρεία πετάς. Όλοι έχουν να αναφέρουν άσχημες εμπειρίες από τοπ εταιρείες (και με άντρες πιλότους)!εκ τον ιστερον έμαθα ότι ήταν γυναίκα πιλότος κατά την προσγείωση
Όχι ! Σε μία μη ομαλή προσγείωση παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες
Έχει λακούβες το έδαφος!!!!!!!!!!Τελευταία πηγαίνουν σε διάδρομο.Αποφεύγουν το έδαφος!!!!κατάσταση εδάφους,
Μάλιστα,έχει φτηνά εισιτήρια,έχουμε ανώμαλη προσγείωση.Έχουμε ακριβά εισιτήρια πάμε σε ομαλή.μείωση κόστους ναύλων
Αυτό φαίνεται.Καλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι να σιωπούμε γιατί εκτιθέμεθα.γιατί δεν είμαι ειδήμων
Όπως;;;;;Δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω.Πάρ' αυτά μία μη ομαλή προσγείωση όταν γίνεται συχνό φαινόμενο, κάτι κρύβει απο πίσω...
Τι εννοείτε ρε παιδιά ανώμαλη προσγείωση;;;Βγήκε εκτός διαδρόμου;Τι;Τι;Εμένα δύο φορές με έτυχε ανώμαλη προσγείωση μια στην Μάλτα και μια στην Πάφο ( εκ τον ιστερον έμαθα ότι ήταν γυναίκα πιλότος κατά την προσγείωση )