• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ryanair με 9.99 λίρες

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Εγώ ξέρω ότι αύριο πάω Στοκχόλμη με 70 ευρώ πήγαινε-'ελα ,και ούτε με χαλάνε τα 25 ευρώ που θα δώσω για τη μεταφορά μου από και προς το αεροδρόμιο. Γιατί με αυτά τα λεφτά, ούτε στα πιο τρελλά μας όνειρα δε θα πηγαίναμε Σκανδιναβία. Και ο νοών νοείτω.
Και εγώ ξέρω ότι αν η μεθαυριανή πτήση σου για Στοκχόλμη ή καλύτερα για Νίκεπινγκ ακυρωθεί για οποιοδήποτε λόγο (και η Ryanair τα συνηθίζει αυτά μιας και δεν έχει αεροπλάνα να κάθονται να περιμένουν πότε το αεροπλάνο της Φένιας για οποιοδήποτε λόγο δε θα πετάξει για Νίκεπινγκ), η επόμενη διαθέσιμη είναι μετά από τρεις μέρες.

Και αν έχεις κλείσει ένα μέτριο ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη με non-refundable rate πάνε και τα τριακόσια ευρώ για τη διαμονή γιατί τόσο κοστίζει ένα μέτριο ξενοδοχείο στη Στοκχόλμη.

Κοίτα λοιπόν πόσο εύκολα μπορεί η Ryanair να σου χαλάσει τις διακοπές και να σου αδειάσει το πορτοφόλι και σκέψου πόσο πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα βγάζει όποιος διαβάζει και αυτές τις γραμμές.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ειρήνη υμίν! Η προσφορά έχει σημασία, τα υπόλοιπα καλώς αναφέρονται αλλά έχουν συζητηθεί εκτενέεεεστατα σε άλλα θέματα.
Πολλά μπορούν να πάνε στραβά σε ένα ταξίδι, η αλήθεια είναι ότι οι low cost σε προστατεύουν λιγότερο (ή καθόλου) σε σχέση με τις συμβατικές, αλλά τι να κάνουμε; Να μην ενημερωνόμαστε καν για το ότι υπάρχουν προσφορές; Μην αντιδρούμε θαρρείς και οι χαμηλού κόστους είναι ιπτάμενες παγίδες με 90% πιθανότητα να χαλάσουν τις διακοπές σου.

chrisbd

Member
Πάντως βγαίνει και κάτι θετικό απο την όλη ιστορία ,ότι όποιος κλείνει με ryanair να κλείνει και ξενοδοχεία με δυνατότητα ακύρωσης τελευταίας μέρας..

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τι δεν καταλαβαίνετε;

Μόνο ΟΝ ΤΟΠΙΚ. Είναι θέμα ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Τόσα άλλα θέματα υπάρχουν για τη Ryanair.

Σε ποιά γλώσσα να το γράψω για να το καταλάβετε;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος