vagantos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
- Ταξίδι-Όνειρο
- στου Ν.Καββαδία τα μέρη
19-20-21 Ιουνίου 2009 με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Πρώτη φορά το ακούω αυτό....Έχω επισκεφτεί άπειρες φορές τη Βέροια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου. Πάντα το παρκάρω έξω όπως όλοι!για τη Βέροια, φίλος μας συνέστησε να μην αφήσουμε το αμάξι έξω στο δρόμο αλλά σε πάρκινγκ κλειστό, γιατί - όπως ανέφερε - κλέβουν πολύ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Λίγο υπερβολικό μου ακούγεται.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό....Έχω επισκεφτεί άπειρες φορές τη Βέροια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου. Πάντα το παρκάρω έξω όπως όλοι!
Και μη χειρότερα δηλαδή. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Αξίζει κάποια επίσκεψη; Ίσως Πάσχα. Όχι τις μέρες του Πάσχα αλλά ή νωρίτερα (μεγάλη εβδομάδα) ή αργότερα (από δεύτερη μέρα του Πάσχα και μετά). Και αν ναι, πόσες μέρες να μείνουμε;Από το 1991 που αγόρασα το πρώτο μου αυτοκίνητο μέχρι σήμερα πάντα παρκάρω έξω γιατί δεν έχω δικό μου πάρκινγκ.![]()
Αν αξίζει επίσκεψη; Όλος ο νομός Ημαθίας είναι must για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα! Απο την ίδια τη πόλη που έχει ζωντάνια και ιστορικά-πολιτισμικά ενδιαφέροντα μέχρι τον ευρύτερο νομό που φιλοξενεί αρχαιολογικούς χώρους σημαντικής ιστορικής αξίας, λαογραφικά δρόμενα, ήθη και έθιμα, γραφικότητα και πανέμορφα φυσικά τοπία! Αγαπάμε Ημαθία τα μάλα!Αξίζει κάποια επίσκεψη; Ίσως Πάσχα. Όχι τις μέρες του Πάσχα αλλά ή νωρίτερα (μεγάλη εβδομάδα) ή αργότερα (από δεύτερη μέρα του Πάσχα και μετά). Και αν ναι, πόσες μέρες να μείνουμε;
Ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω περισσότερο.Αν αξίζει επίσκεψη; Όλος ο νομός Ημαθίας είναι must για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα! Απο την ίδια τη πόλη που έχει ζωντάνια και ιστορικά-πολιτισμικά ενδιαφέροντα μέχρι τον ευρύτερο νομό που φιλοξενεί αρχαιολογικούς χώρους σημαντικής ιστορικής αξίας, λαογραφικά δρόμενα, ήθη και έθιμα, γραφικότητα και πανέμορφα φυσικά τοπία! Αγαπάμε Ημαθία τα μάλα!![]()