απ'ότι είδα πρέπει να σταματάει κάπου τον Ιούνιο η σύνδεση.. Είναι σίγουρα seasonal..
Εγώ με μια Λισσαβώνα θα τη διαπραγματευόμουν την ύπαρξη θεούΑν έβαζε και μια Μαδρίτη θα πίστευα επιτέλους ότι υπάρχει θεός.
Τι λες τώρα!!! ας βάλει Λισαβόνα και εγώ θα ανάψω λαμπάδα στον άη Φανούρη στο μπόι γνωστού θρησκευόμενου μέλους!!!Εγώ με μια Λισσαβώνα θα τη διαπραγματευόμουν την ύπαρξη θεού
Είναι όμως ΤΟ (αεροδρόμιο) (της) Χιρόνα ή οπως αλλιώς θέλει ο Θανάσης. Η ελειπτική γραφή είναι συνηθισμένη στη λογοτεχνία και σίγουρα θα βρίσκεις αντίστοιχα πολλά παραδείγματα εσύ (που όπως είμαι σίγουρος) διαβάζεις πολύ.Δεν είναι ΤΟ Girona, είναι Η Χιρόνα...
Θα πείς ποτέ "Σε όσους (επισκέπτες της Ξάνθης) φαίνεται μακριά το Χρυσούπολη ας ..."?Είναι όμως ΤΟ (αεροδρόμιο) (της) Χιρόνα ή οπως αλλιώς θέλει ο Θανάσης. Η ελειπτική γραφή είναι συνηθισμένη στη λογοτεχνία και σίγουρα θα βρίσκεις αντίστοιχα πολλά παραδείγματα εσύ (που όπως είμαι σίγουρος) διαβάζεις πολύ.
Βρέθηκα πριν μια δεκαετία στη Χιρόνα για 5 μέρες με μια υποτροφία του ΙΚΥ, μέχρι τότε αγνοούσα την ύπαρξή της. Η πόλη είναι ένα διαμαντάκι, δε συγκρίνεται με τη Βαρκελώνη γιατί τα μεγέθη είναι διαφορετικά, αλλά αξίζει η αυθεντικότητά της. Χωρία ορδές τουριστών, με γνήσια φιλικούς κατοίκους, και μοναδική γραφικότητα στην παλιά πόλη. Βρέθηκα την περίοδο της ανοιξιάτικης ανθοέκθεσης, οι κάτοικοι άνοιγαν τα σπίτια τους τα απογεύματα και μας έδειχναν τους εσωτερικούς κήπους τους! Ενδιαφέρον το πώς το αραβο-εβραϊκό παρελθόν της έχει σφραγίσει την αρχιτεκτονική, κάτι που δε φαίνεται στη Βαρκελώνη.Θα πείς ποτέ "Σε όσους (επισκέπτες της Ξάνθης) φαίνεται μακριά το Χρυσούπολη ας ..."?
Η για να το χοντρύνω, "για να πάω στη Βέροια έχει μια ώρα δρόμο από το Θεσσαλονίκη όπου προσγειώνομαι"?
Άσε που, κατά τη γνώμη μου πάντα, η Χιρόνα είναι σαφώς ομορφότερη από τη Βαρκελώνη, και δεν καταλαβαίνω γιατί οι Ryanair-τουρίστες φεύγουν από κει χωρίς να σταματήσουν να την απολαύσουν...
ΥΓ. Δε διαβάζω πολύ. Στα Ελληνικά τουλάχιστον.
Καλέ μου Τάβερ δεν το συνεχίζω εδώ, όταν βρεθούμε έχουμε να κάνουμε μια κουβέντα για τις κλίσεις των ξένων ονομάτων.Θα πείς ποτέ "Σε όσους (επισκέπτες της Ξάνθης) φαίνεται μακριά το Χρυσούπολη ας ..."?
Η για να το χοντρύνω, "για να πάω στη Βέροια έχει μια ώρα δρόμο από το Θεσσαλονίκη όπου προσγειώνομαι"?
Άσε που, κατά τη γνώμη μου πάντα, η Χιρόνα είναι σαφώς ομορφότερη από τη Βαρκελώνη, και δεν καταλαβαίνω γιατί οι Ryanair-τουρίστες φεύγουν από κει χωρίς να σταματήσουν να την απολαύσουν...
ΥΓ. Δε διαβάζω πολύ. Στα Ελληνικά τουλάχιστον.