Εγώ πάντως για πτήσεις στυλ UK-Ireland, UK-Paris/Belgium/Amsterdam και λοιπά χαλαρά! Ή για εσωτερικές πτήσεις, why not; Αν ήταν πολύ φθηνότερα από το κανονικό εισιτήριο φυσικά. Αν και σε εταιρείες όπως η Ryan πόσο πιο φτηνό να το κάνουν;Σοβαρά τώρα υπάρχουν άνθρωποι που θα δεχόντουσαν να ταξιδέψουν έτσι πάνω από μισή ώρα;
Εντάξει, ο καθένας όπως το βλέπει. Εγώ νομίζω πως είναι ευκολία να δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερα άτομα να ταξιδέψουν, ακόμα κι αν οι συνθήκες του ταξιδιού δεν είναι και οι καλύτερες. Άλλωστε για ποιό λόγο κάποιος χαμηλόμισθος ή φοιτητής να "περιορίζει" τον αριθμό των ταξιδιών του προκειμένου να ταξιδεύει άνετα; Ο καθένας βάζει τις προτεραιότητές του, άλλος θέλει άνεση, άλλος να δει πολλά, άλλος να φάει και να πιει, δεν σημαίνει ότι αν κάνεις πτήση της 1 ώρας στο μισο-όρθιο χάνεις την μαγεία του ταξιδιού.Συμφωνώ... αν είναι δυνατόν στο τέλος θα δεχόμαστε να μας πακετάρουν σαν αποσκευές για να ταξιδεύουμε φτηνότερα... ας μειώσουμε λίγο τα ταξίδια και τα έξοδα σε αυτά, αλλά να ταξιδεύουμε σαν άνθρωποι...