• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ryanair Ενοικίαση αυτοκινήτου

tasosbita

New Member
Εμείς το κάναμε πριν 10 μέρες που ήμασταν Πολωνία.Χρησιμοποιήσαμε την εταιρεία express με εγγύηση στην πιστωτική 600 € περίπου,με πρόσθετη ασφάλιση και μας χρέωσαν ένα extra 20 € γιατί παραλάβαμε από άλλο αεροδρόμιο και παραδώσαμε σε άλλο αεροδρόμιο της Πολωνίας.Αποδείχτηκε μια χαρά εταιρεία. Ήταν η μοναδική που έπαιρνε εγγυηση τόσο λίγο και μόλις παραδώσαμε,κατευθείαν αποδεσμεύτηκαν τα λεφτά της εγγύησης.

και γω ιδια περιπτωση, θα παραλαβω το αυτοκινητο στη Βαρσοβια και θα το παραδωσω στο Κατοβιτσε. στην προσφορά για 5 μέρες 86,50 ευρω , εταιρια λεγεται panek. Δεν μου γράφει για 20 ευρώ χρέωση. τι εννοεις πρόσθετη ασφάλιση?

afrodite39

Member
και γω ιδια περιπτωση, θα παραλαβω το αυτοκινητο στη Βαρσοβια και θα το παραδωσω στο Κατοβιτσε. στην προσφορά για 5 μέρες 86,50 ευρω , εταιρια λεγεται panek. Δεν μου γράφει για 20 ευρώ χρέωση. τι εννοεις πρόσθετη ασφάλιση?
Προσθετη ασφάλιση,είναι αυτη της Axxa που σου 'χει το site της Ράιαν ερ επιπλέον της βασικής καλύψης.Να την πάρεις γιατί μετά σε εξαναγκάζει η εταιρεία ενοικίασης να πάρεις άλλη ασφάλιση.
Το 20€ μας το ζήτησαν εκεί, ότι είναι και καλά επειδή παραδίδουμε το αυτοκίνητο σε άλλο αεροδρόμιο από αυτό που το πήραμε.
Να τσεκάρετε λακκούβες και γρατσουνιές και βγάλε κι εσύ φωτογραφίες μόλις πάρεις το αμάξι.
Όπως και ναχει συμφέρει το ενοικιαζόμενο στη Πολωνία,υπάρχουνε πάρα πολλά και είναι σε καλή τιμή.
Καλά να περάσετε!!!

Καλησπέρα σας με λενε στελλα και εύχομαι σε όλους μας να ειμαστε καλα με υγεία! Ειμαι καινούργιο μέλος οπως καταλαβατε και εχω ερωτήσεις και θα ειμαι ευγνώμων για ολους ο θα μπορούσαν να με βοηθήσουν. Το στορυ μου εχει ως εξης.... Την Πέμπτη 19/4/18 οαω Ιταλία και εχω κλείσει ενοικιαση αυτοκίνητο με λσω της ραιαν αλλα δεν μπορώ να δω πουθενα την επι εβαιωση στο αολικεισον της εταιρείας. Πως θα ξερω οως θα παραλαβω το αμαξι? Πως γίνεται? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την εξυπηρέτηση και τις πληροφορίες σας!

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Εγώ νοικιασα μέσω Ryanair κ μου ηρθε αμεσά μαιλ...Παρέλαβα από το αεροδρόμιο στη Μπολονια...Για να μην σου έχει έρθει μαιλ κατι δεν έκανες καλά μπορείς να τους πάρεις το πρωί τηλέφωνο στην εξυπηρετηση πελατών.

Εγώ νοικιασα μέσω Ryanair κ μου ηρθε αμεσά μαιλ...Παρέλαβα από το αεροδρόμιο στη Μπολονια...Για να μην σου έχει έρθει μαιλ κατι δεν έκανες καλά μπορείς να τους πάρεις το πρωί τηλέφωνο στην εξυπηρετηση πελατών.

Εχεις ιδεα εαν μπορω α οαρω τηλ απο κινητό ελληνικό?

el de abajo

Member
Μπορείς να μιλήσεις στο chat με την εξυπηρέτηση πελατών της Ryanair...το έκανα πριν από ένα μήνα για θέμα ενοικίασης αυτοκινήτου και μου απαντήσανε άμεσα...

vagar78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Last edited by a moderator:
Μπορείς να μιλήσεις στο chat με την εξυπηρέτηση πελατών της Ryanair...το έκανα πριν από ένα μήνα για θέμα ενοικίασης αυτοκινήτου και μου απαντήσανε άμεσα...

Οταν εννοείς αμμεσα εννοείς εντος μιας ωρας?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
και εγώ έκλεισα αμάξι από την Ryanair προχτές για το Ντίσελντορφ και με το που έγινε η ολοκλήρωση της πληρωμής αμέσως στην οθόνη εμφανίστηκε ο κωδικός και ο αριθμός της κράτησης. περίμενα ένα λεπτό χωρίς να κλείσω την σελίδα και μόλις είδα ότι ήρθε μέιλ επιβεβαίωσης τότε έκλεισα την σελίδα. Μήπως έβαλες λάθος μειλ;;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom