maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
5 μέρες πριν τη συναυλία και περιμένεις να βρεις και φθηνά;
88 και αν
88 και αν
ειχα την ελπιδα καθως χτες αγορασαν φιλαρακια απο θεσσαλονικη με 55,Κι εγώ χλωμό το κόβω να βρεις.
Η ticketpro στις online αγορες δίνει μόνο κάτω διάζωμα και vip.
mfish, άργησες...
δεν εχεις αδικο , αλλα προχθες βρηκα παρεα να παω....να κοβα και να πηγαινα μονη σε συναυλια μου φαινεται καπωςΕ,με συγχωρείς το ήξερε τόσο καιρό.Είδε και το χαμό που έγινε και το άφησε τόσο;
δεν εχεις αδικο , αλλα προχθες βρηκα παρεα να παω....να κοβα και να πηγαινα μονη σε συναυλια μου φαινεται καπως
μη μου βαζεις φωτιες , με βλεπω να κοβω 88αρι η να ψαχνω στις μαυρες αγορες (ολο και σε κατι σαιτ εψαξα , πουλανε μερικα αλλα οποιος προλαβει )Είναι κρίμα πάντως να το χάσεις γιατί δεν βλέπω να ξαναγίνεται.
πρεπει να αλλαξεις παρεες.........μα 100 ευρω εκει? με αυτα τα λεφτα πινω 2 βδομαδες, καθημερινα(αλλά 100 ευρώ στο Villa Mercedes τα σκάγανε κάθε εβδομάδα)
Έχεις δίκιο να καυτηριάζεις αυτή την νοοτροπία,χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι και τα 50άρικα είναι νορμάλ εισιτήρια.Έχει παραγίνει κι αυτό.μιας κι η παρέα δε γούσταραν να σκάσουν 50 ευρώ για ένα λαιβ (αλλά 100 ευρώ στο Villa Mercedes τα σκάγανε κάθε εβδομάδα)