tatooine
Member
Αγορασμένη και δοκιμασμένη όπως σχεδόν πάντα.Αυτες που προτεινετε τις εχετε δοκιμασει η τις βρηκατε οπως ολοι μας οι γκουγκλαριστες;
Δεν κάθομαι πλέον να ψάχνω, να χάνω χρόνο και να αλλάζω κάρτες (ακόμα και αν είναι πιο ακριβές) έναντι των τοπικών, επιτρέπω αυτή τη μικρή πολυτέλεια στον εαυτό μου.Ληστεία ειναι κ το 1$ για 1gb οταν η τοπικη σιμ δινει 30gb με 3$ (ναι! Τοσο την πληρωσα). Σχετικος ο ορος κ αξιζει η τελευταια φραση μονο. Καθε ταξιδι εχει τις ιδιαιτεροτητες του κ πρεπει να ψαχνουμε την καλυτερη λυση.
Εχω παρει airalo καμια 10φορες σε «δυσκολες» χωρες (πιο «ευκολη» αυτων η τουρκια). Σε 2 δεν δουλεψε ποτε, στη 1 αυτων εκαναν refund στην αλλη δεν παραδεχτηκαν ποτε την αδυναμια του τοπικου παροχου. Περα απο το εξαιρετικο customer service (απαντουν σε 10’ στα μειλς-αφου βρεις wifi φυσικα..) αξιζει μονο οταν ειναι φθηνοτερη απο τον τοπικο παροχο (σχεδον ποτε) ή ειναι δυσκολη η αποκτηση τοπικης σιμ που παραμενει παντα η 1η προτεραιοτητα μου οπουδηποτε. Σπιτι θελω 2-3gb/ημερα, στο ταξιδι 1/ημερα περιπου. Καθοριστε τις αναγκες σας πρωτα κ μετα ψαξτε την καλυτερη λυση στο μερος που πατε.
Όλες έχουν εξαιρετικό και γρήγορο costumer support και μάλιστα μέσα από τις εφαρμογές τους η με whatsapp. Το μονό μείον είναι ότι δεν έχουν καλή απόκριση στις ιστοσελίδες. Αργούν δηλαδή να δώσουν εντολή και να φορτώσουν δεδομένα.
Στο κινητό μου έχω 11 esim εγκατεστημένες (μέχρι στιγμής) και πράττω ανάλογα με τις ανάγκες μου.
Επίσης κατέχω μια σιμ παλιά από την βρετανική 3 πολύ χρήσιμη με δυνατότερα περιαγωγής σε πάρα πολλές χώρες.
Μια άλλη που έχω από τη βρετανική βονταφον θα την αδειάσω φέτος το καλοκαίρι και μετά θα την αφήσω να λήξει διότι δεν είναι πλέον συμφέρουσα.