giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Δεν έχω αντίρρηση. Στο τσιτάτο διαφωνώ. Μπορεί ο άνθρωπος να έχει τρέλα με τα προσκυνήματα. Πρέπει να έχω πάει για να το παραθέσω? Ξαναλέω αναφέρομαι για στοπ. Κοίμπρα μέχρι Φάτιμα είναι 55 λεπτά. Επίσης όταν ένα μέρος είναι Unesco (όχι η Φάτιμα) είναι αυτονόητο γιατί προτείνεται. Όπως το να παραθέσω τις παραλίες που είπα στην emouli κι ας μην έχω πάει.Προσωπικα δεν εχω αντιρρηση στο να αναπαραγάγει κάποιος ως απάντηση ότι αναφερει ενας οδηγος με τις κλασικες διαδρομες, αρκει να το ξεκαθαριζει, οπως ειπα και πριν.
Εγω εχω υποκειμενική μεν αποψη, πάντως άποψη. Δεν το συνηθιζω να προτείνω κάτι που δεν εχω προσωπική άποψη και νομιζα οτι αυτη ειναι η διαφορα σε σχεση με εναν εντυπο οδηγο, που οπως ειπες θα ανοιγε έτσι κι αλλιώς ο ερωτών. Αν δεν άνοιγε, ο θεός κι η ψυχή του στο συγκεκριμένο θέμα .
Στο θέμα μας, να πω κι ενα καλό για την πολίχνη αυτή, μια που βουλιαζει στα θρησκευτκα σουβενιράδικα, εκει πουλάνε και ωραιότατες δαντελένιες μαντηλες κεφαλιού για το προσκύνημα. Δεν αντεξα στον πειρασμό και πήρα μια. Ειναι απο τα ομορφοτερα πράγματα που εφερα απο κει.
Σνομπάρεις τα προσκυνήματα αλλά μια χαρά την πήρες την κορδέλα σου!