Απ'οτι ξερω ειστε οκ με τις ταυτοτητες νεου τυπου.Βουδαπεστη-Βιεννη θα τις αφησετε εκτος;Μου κανει εντυπωση που θα κανετε τοσα χιλιομετρα για να δειτε την Μπρατισλαβα...Γεια σας , κανονίζουμε με την παρεά μου ( 2+1 εγω ) να πάμε μπρατισλάβα οδικώς απο αθήνα με στάση για διαμονή στο βελιγράδι.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν είμαστε εντάξει με νέες ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες και το πως πληρώνουμε διόδια στις χώρες ( σκόπια-σερβία-ουγγαρία-σλοβακία)
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
Είναι ένας φίλος μας ερασμους όποτε κυρίως για αυτό θα πάμε , Βουδαπέστη θα σταματήσουμε για διαμονή κατεβαίνονταςΑπ'
Απ'οτι ξερω ειστε οκ με τις ταυτοτητες νεου τυπου.Βουδαπεστη-Βιεννη θα τις αφησετε εκτος;Μου κανει εντυπωση που θα κανετε τοσα χιλιομετρα για να δειτε την Μπρατισλαβα...
Σκόπια και Σερβία κλασσικά ταυτότητα για διόδια κοίτα εδώΓεια σας , κανονίζουμε με την παρεά μου ( 2+1 εγω ) να πάμε μπρατισλάβα οδικώς απο αθήνα με στάση για διαμονή στο βελιγράδι.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν είμαστε εντάξει με νέες ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες και το πως πληρώνουμε διόδια στις χώρες ( σκόπια-σερβία-ουγγαρία-σλοβακία)
οι Ελληνικες ταυτοτητες με Λατινικους χαρακτηρες ισχυουν για 15 χρονια απο την εκδοση τους, μετα ληγουν και δεν περνας συνορα... δηλ οσες εχουν εκδοθει πριν τον Οκτ 2007 εχουν ληξει...Γεια σας , κανονίζουμε με την παρεά μου ( 2+1 εγω ) να πάμε μπρατισλάβα οδικώς απο αθήνα με στάση για διαμονή στο βελιγράδι.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν είμαστε εντάξει με νέες ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες και το πως πληρώνουμε διόδια στις χώρες ( σκόπια-σερβία-ουγγαρία-σλοβακία)