tsolias1979
Member
Μέσα στο Πάσχα για μία εβδομάδα περίπου θα πάω οδικώς Βουλγαρία -Ρουμανία οικογενειακώς και τα παιδιά θα είναι το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό ο μεγάλος είναι 14 και η μικρή 8. Εγώ σκέφτομαι να το πάρω ανάποδα από ότι συνήθως βλέπω κάνουν οι περισσότεροι πάνε Βουκουρέστι και μετά πηγαίνουν Μπρασόβ Μπραν κλπ. Η διαδρομή που θελω να ακολουθήσω είναι από Σόφια-Κραιοβα-Σιμπιου-Σιγκισοαρα-Μπρασοβ-Βουκουρεστι-Φιλιππουπολη και επιστροφή. Σίγουρα θα κάνω μία διανυκτέρευση στην Σόφια για να σπάσω το ταξίδι και μία στην επιστροφή Φιλιππούπολη για τον ίδιο λόγο πριν γυρίσω Ελλάδα. Θέλω να κάνω δύο διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι και για τις υπόλοιπες πόλεις δεν ξέρω που θα διανυκτερεύσω κι αν μου βγει το πρόγραμμα να τις περάσω όλες αυτές. Για τα παιδιά γνωρίζετε εάν χρειάζεται κάποιο άλλο έγγραφο εκτός από διαβατήριο ή ταυτότητα; Βουλγαρία ή Ρουμανία χρειάζεται να βγάλω κάτι σε στυλ βινιέτα; Ότι άλλο πιστεύετε να μου προτείνεται για να με βοηθήσετε ευχαρίστως πού να πάω τι πρέπει να κάνω και τι να δω.