cosafiv
Member
την εχω κανει την διαδρομη, σχεδον , Τιρανα θα ελεγα 1 διανυκτερευση και Κοτορ 2 αξιζει, Σκοδρα δεν εχω παει, τωρα ολα αυτα ειναι γουστα...Και 3 ωρες στη Ποντγκοριτσα ,υπερβολη ειναι
την εχω κανει την διαδρομη, σχεδον , Τιρανα θα ελεγα 1 διανυκτερευση και Κοτορ 2 αξιζει, Σκοδρα δεν εχω παει, τωρα ολα αυτα ειναι γουστα...Και 3 ωρες στη Ποντγκοριτσα ,υπερβολη ειναι
μόλις μου άλλαξες το σχεδιασμό..Και 3 ωρες στη Ποντγκοριτσα ,υπερβολη ειναι
σε ευχαριστώ πολύ, ήδη προσανατολίζομαι προς Κοτορ και τα παρακείμενα αξιόθεατατην εχω κανει την διαδρομη, σχεδον , Τιρανα θα ελεγα 1 διανυκτερευση και Κοτορ 2 αξιζει, Σκοδρα δεν εχω παει, τωρα ολα αυτα ειναι γουστα...
Perast - Kotor - Budva - Sveti Stefanμόλις μου άλλαξες το σχεδιασμό..
σε ευχαριστώ πολύ, ήδη προσανατολίζομαι προς Κοτορ και τα παρακείμενα αξιόθεατα
Το Ulcinj το καλοκαίρι ήταν σαν το πανηγύρι του Αη Μάμα στη Χαλκιδική...οι Θεσσαλονικείς ξέρουν. ΑηδίαΚαλησπέρα και πάλι παιδιά. Έχω ξεχωρίσει τα ακόλουθα σημεία επίσκεψης: Πάρκο Lovcen, Σπήλαιο Lipa Cave, Μοναστήρι Ostrog και πέρα από Budva, Kotor, Perast και Sveti Stefan μου κίνησε το ενδιαφέρον η "συμπρωτεύουσα" του Μαυροβουνίου το Τσετινιε και ίσως η παραλία στο Ulcinj λίγο νοτιότερα. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει? Επίσης κάποια πρόταση για την περιοχή των Τιράνων ή και σχετικά κοντά θα ήταν ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση!
Τη σκέφτομαι σαν πρώτο σταθμό για διανυκτέρευση γιατί βάση προγράμματος θα φτάσουμε απόγευμα, οπότε ένα απόγευμα και βράδυ λέμε να αφιερώσουμε στην πρωτεύουσα. Από το επόμενο πρωί ξεκινάει το βασικό τουρ με δύο διαμονές σε Κοτόρ και μια σε Μπούντβα . Αλλά με τόσα αρνητικά σχόλια αρχίζω να επαναπροσδιορίζω ακόμα και για το πρώτο βράδυ σε Ποντγκόριτσα.Για μένα η ποντγκόριτσα ήταν χάσιμο χρόνου στο ταξίδι που έκανα το καλοκαίρι πήγαμε να μείνουμε μία μέρα και τελικά φύγαμε άρον-άρον γιατί δεν μας άρεσε καθόλου. Ήταν το πιο άσχημο πράγμα που είδα στο Μαυροβούνιο.
Βρήκες απάντηση για το Κόσοβο; Με ενδιαφέρει και εμένα. Παλιά θέλαμε βίζα και αρκετή ταλαιπωρία λόγω που δεν τους έχουμε αναγνωρίσει. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.Παιδιά στα πλαίσια του σχεδιασμού του ταξιδιού και με σκοπό να αποφύγουμε να διασχίσουμε δύο φορές τους κακοτράχαλους (όπως αντιλαμβάνομαι βάση αρκετών σχολίων που διάβασα) λέμε να μπούμε στο Μαυροβούνιο μέσω Σκοπίων και Κοσόβου. Το προξενείο στην Πρίστινα μας είπε ότι αρκεί η επίδειξη ταυτότητας για να περάσουμε τον έλεγχο. Θα ήθελα να με πληροφορήσει κάποιος που έχει πρόσφατη εμπειρία ή επίγνωση του θέματος. Επίσης σχετικά με την τοπική ασφαλιστική κάλυψη για το αμάξι, καθώς η πράσινη κάρτα δεν ισχύει για το Κόσοβο, γνωρίζουμε διαδικασία και κόστος??