• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Revolut

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Παίζει να κάνουν εμπάργκο στη ρεβολουτ η ειναι κάτι άλλο;;
Κι εγώ τη φόρτωσα πριν δύο μέρες από Eurobank χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Τσέκαρε με την τράπεζα σου μήπως παίζει κάτι άλλο.

gt13

Member
Κι εγώ τη φόρτωσα πριν δύο μέρες από Eurobank χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Τσέκαρε με την τράπεζα σου μήπως παίζει κάτι άλλο.
Ευχαριστώ. Δοκίμασα χθες 10 φορές μέσω wallet , ίσως γι'αυτό. Σήμερα πέρασα σκέτη την κάρτα. Πέρασε κανονικά κ χωρίς προμήθεια. Βέβαια επειδή στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουμε καρτέλ, σε κανένα μήνα τό πολύ θα έχει βάλει την ίδια χρέωση κ η eurobank, όπως κ οι υπόλοιπες!

Kor75

Member
Καλημέρα
Επιβεβαιώνω πως κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τη φόρτωση της Revolut. Προσπαθώ (όπως πάντα) με/από χρωστική της Πειραιώς...

Kor75

Member
Αν κάποιος έχει στο revolut λογαριασμό του και ευρώ και στερλίνες, η κάρτα ή η εφαρμογή πληρώνει αυτόματα στο νόμισμα της χώρας που γίνεται η συναλλαγή;
Ευχαριστώ

tatooine

Member
Μηδενική χρέωση για φόρτιση προπληρωμένων καρτών για ποσό φόρτισης έως 100 ευρώ (από περίπου 1 ευρώ που ισχύει σήμερα).

θα το τηρήσουν;

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Μια διευκρινιστική ερώτηση και από εμένα για την revolut μιας και είναι η πρώτη φορά που θα την χρησιμοποιήσω (όταν έρθει).

Πρώτα εισάγω ευρό από τον ή τους λογαριασμούς μου και μετά στην εφαρμογή κάνω μετατροπή στο τοπικό νόμισμα την ημέρα που θα βρω την καλύτερη ισοτιμία; Σήμερα για παράδειγμα δίνει 1/36,64 για λίρες Τουρκίας.

Όταν θα χρειαστώ μετρητά απο atm ή θα πραγματοποιήσω πληρωμή στην χώρα προορισμού θα τα τραβήξει απο την κάρτα που έχω ήδη μετατρέψει το νόμισμα στην ισοτιμία που είχα κάνει την μετατροπή σήμερα και χωρίς προμήθεια ή στην τρέχουσα της ημέρας της συναλλαγής?

Y.Γ : Έκανα δοκιμαστικά σήμερα μια φόρτιση απο nbg 20 ευρό και όντως χρεώθηκε 2.20 ενώ αντίστοιχα για μεταφορά απο piraeusbank πριν μερικές ημέρες χρεώθηκε ο λογαρισμός χωρίς προμήθεια .

gusboc

Member
Κι εγώ έβαλα την Παρασκευή 70€ στην Revolut μου μέσω μιας prepaid της Πειραιώς και δεν είχα κάποια επιπλέον χρέωση

tatooine

Member
Πρώτα εισάγω ευρό από τον ή τους λογαριασμούς μου και μετά στην εφαρμογή κάνω μετατροπή στο τοπικό νόμισμα την ημέρα που θα βρω την καλύτερη ισοτιμία; Σήμερα για παράδειγμα δίνει 1/36,64 για λίρες Τουρκίας.
Ναι.
Η μετατροπή σε τοπικό νόμισμα είναι κυρίως για τα Σαββατοκύριακα όπου η ρεβολουτ βάζει καπέλο.
Για τις άλλες μέρες είναι η μια ή η άλλη.

Όταν θα χρειαστώ μετρητά απο atm ή θα πραγματοποιήσω πληρωμή στην χώρα προορισμού θα τα τραβήξει απο την κάρτα που έχω ήδη μετατρέψει το νόμισμα στην ισοτιμία που είχα κάνει την μετατροπή σήμερα και χωρίς προμήθεια ή στην τρέχουσα της ημέρας της συναλλαγής?
Ναι.
Ανάληψη 200 εύρω ανά ημερολογιακό μήνα με μάξιμουμ 5 συναλλαγές.
Δες ποια τράπεζα στη χώρα που επισκέπτεσαι δεν έχει προμήθεια ανάληψης. Για Τουρκιά είναι η Ζιρατ. Έχει μηχανήματα παντού, ειδικά στην πλατεία ταξίμ άλλα και στην ιστικλαλ.

Y.Γ : Έκανα δοκιμαστικά σήμερα μια φόρτιση απο nbg 20 ευρό και όντως χρεώθηκε 2.20 ενώ αντίστοιχα για μεταφορά απο piraeusbank πριν μερικές ημέρες χρεώθηκε ο λογαρισμός χωρίς προμήθεια .
Αποφεύγουμε προς το παρόν φόρτιση με εθνική.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Ναι.
Η μετατροπή σε τοπικό νόμισμα είναι κυρίως για τα Σαββατοκύριακα όπου η ρεβολουτ βάζει καπέλο.
Για τις άλλες μέρες είναι η μια ή η άλλη.

Ναι.
Ανάληψη 200 εύρω ανά ημερολογιακό μήνα με μάξιμουμ 5 συναλλαγές.
Δες ποια τράπεζα στη χώρα που επισκέπτεσαι δεν έχει προμήθεια ανάληψης. Για Τουρκιά είναι η Ζιρατ. Έχει μηχανήματα παντού, ειδικά στην πλατεία ταξίμ άλλα και στην ιστικλαλ.

Αποφεύγουμε προς το παρόν φόρτιση με εθνική.
Σε ευχαριστώ πολύ tatoine . Διάβασα σε προηγούμενες καταχωρήσεις σας για την Ζιράτ και έχω εντωπισει ήδη και τα atms κοντά στο κατάλυμα . Πρίν μια εβδομάδα περίπου είδα πως η ισοτιμία ήταν 1/30 άρα είναι καλή ημέρα σήμερα για μετατροπή με 1/36.5.

Στην ημέρα της ανάληψης απο τον λογαριασμό μου που έχω ήδη μετατρέψει σε λίρες πρέπει να επιλέξω κάτι στο atm για να μου τραβήξει απο τον λογαριασμό που έχω ήδη σε λίρες και όχι απο τον λογαριασμό σε ευρό ή το αναγνωρίζει αυτόματα ? Επίσης σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα απο ποιόν λογαριασμό θα τραβήξει?

Για την ώρα μόνο απο Πειραιώς θα γίνει φόρτιση . Όπως ανέφερες την Εθνική την ξεχνάμε

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Σε ευχαριστώ πολύ tatoine . Διάβασα σε προηγούμενες καταχωρήσεις σας για την Ζιράτ και έχω εντωπισει ήδη και τα atms κοντά στο κατάλυμα . Πρίν μια εβδομάδα περίπου είδα πως η ισοτιμία ήταν 1/30 άρα είναι καλή ημέρα σήμερα για μετατροπή με 1/36.5.

Στην ημέρα της ανάληψης απο τον λογαριασμό μου που έχω ήδη μετατρέψει σε λίρες πρέπει να επιλέξω κάτι στο atm για να μου τραβήξει απο τον λογαριασμό που έχω ήδη σε λίρες και όχι απο τον λογαριασμό σε ευρό ή το αναγνωρίζει αυτόματα ? Επίσης σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα απο ποιόν λογαριασμό θα τραβήξει?

Για την ώρα μόνο απο Πειραιώς θα γίνει φόρτιση . Όπως ανέφερες την Εθνική την ξεχνάμε
Δεν χρειάζεται να επιλέξεις τίποτα. Αν έχεις επαρκές υπόλοιπο στον λογαριασμό με τις λίρες θα τραβήξει από εκεί. Διαφορετικά θα αναζητήσει άλλο λογαριασμό (σε ευρώ ή άλλο νόμισμα) και εφόσον βρει το αντίστοιχο ποσό θα το πάρει από εκεί μετατρέποντας με την ισοτιμία της στιγμής εκείνης. Αν είναι Σαββατοκύριακο θα προσθέσει και μια μικρή επιβάρυνση. Αυτά ισχύουν είτε για ανάληψη είτε για πληρωμή με κάρτα.
Αν πχ πρέπει να πληρώσεις ποσό αντίστοιχο των 100 ευρώ αλλά έχεις μόνο 90 σε λίρες τότε θα αφήσει τις λίρες στη θέση τους και θα τραβήξει 100 ευρώ από τον λογαριασμό των ευρώ.

kabamarou

Member
Απλά και από την zirat όταν κάνεις ανάληψη χρειάζεται να επιλέξεις κάτι ώστε να μην σου κρατήσει προμήθεια. Νομίζω αφορά την μετατροπή του νομίσματος. Να μην αφήσεις να την κάνει η τράπεζα zirat αλλά η revolut. Και μάλλον υσχιει για την περίπτωση που η κάρτα έχει ευρώ μέσα και όχι λίρες. Ας γράψει κάποιος που το έχει κάνει τώρα τελευταία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.728
Μέλη
39.468
Νεότερο μέλος
polmyt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom