• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Revolut

tatooine

Member
Θα ειναι 1ε?γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα ναι πολυ περισσοτερο...αλλα κ παλι αν δεν τα χεις τα 1.000 μαζεμενα?
Τιποτα ελπιζουμε να ενοχλησει κ αλλο κοσμο που χρησιμοποιει ρεβολουτ μονο για πληρωμες εντος Ελλαδος,να την σταματησουν,μπας κ σταματησουν κ τις χρεωσεις οι τραπεζες...
Τελικά η εθνική χρεώνει 1 λεπτό στο εύρω για φόρτιση. Δεν γνωρίζω με ποια δικαιολογία. Απαγορεύετε στην ευρωπαϊκή ένωση προμήθεια για συναλλαγές με κάρτα.

Last edited:

tatooine

Member
Θα ειναι 1ε?γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα ναι πολυ περισσοτερο...αλλα κ παλι αν δεν τα χεις τα 1.000 μαζεμενα?
Τιποτα ελπιζουμε να ενοχλησει κ αλλο κοσμο που χρησιμοποιει ρεβολουτ μονο για πληρωμες εντος Ελλαδος,να την σταματησουν,μπας κ σταματησουν κ τις χρεωσεις οι τραπεζες...
Δεν ξέρω αν πρόσεξες την αλλαγή στην αιτιολογία συναλλαγής της εθνικής.
Πρώτα ήταν revolut kai 4 νούμερα, τώρα έγινε ΑΓΟΡΑ revolut και 4 νούμερα.
Πήρα τηλέφωνο και θα ξαναπάρω σε κάνα δυο μέρες όταν οριστικοποιηθεί η συναλλαγεί να δούμε τι είναι. Σε επικοινωνία με τη ρεβολουτ μου είπαν ότι αν χρεώνανε αυτοί θα έβγαινε μήνυμα (όπως κάνει με τις επαγγελματικές) και θα αφαιρούνταν από το ποσό φόρτισης. Με τη ρεβολουτ πάντως υποψιάζομαι ότι μιλούσα με ΑΙ και όχι με άτομο.

Last edited:

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Μόλις πριν λίγο έκανα αίτημα για παραλαβή κάρτας . Με χρέωσε 16,99 στην Πειραιώς εκ των οποίων τα 6.99 είναι έξοδα έκδοσης φυσικής κάρτας και 10 ευρώ μπηκαν στο υπόλοιπο.
Δοκίμασα επαναφόρτιση πάλι με Πειραιώς και χρεώθηκα ακριβώς 20 χωρίς προμήθεια .

maria91

Member
Δεν ξέρω αν πρόσεξες την αλλαγή στην αιτιολογία συναλλαγής της εθνικής.
Πρώτα ήταν revolut kai 4 νούμερα, τώρα έγινε ΑΓΟΡΑ revolut και 4 νούμερα.
Πήρα τηλέφωνο και θα ξαναπάρω σε κάνα δυο μέρες όταν οριστικοποιηθεί η συναλλαγεί να δούμε τι είναι. Σε επικοινωνία με τη ρεβολουτ μου είπαν ότι αν χρεώνανε αυτοί θα έβγαινε μήνυμα (όπως κάνει με τις επαγγελματικές) και θα αφαιρούνταν από το ποσό φόρτισης. Με τη ρεβολουτ πάντως υποψιάζομαι ότι μιλούσα με ΑΙ και όχι με άτομο.
Μου φαινεται κ παλια μου βγαινε αγορα revolut αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη..δεν ειναι σιγουρα χρεωση της ρεβολουτ ειναι της εθνικης...το θεμα ειναι να δουμε αν θα μεινει καμια ελληνικη τραπεζα στο τελος που δε θα χρεωνει το top up στη revolut

bandit650

Member
Μου φαινεται κ παλια μου βγαινε αγορα revolut αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη..δεν ειναι σιγουρα χρεωση της ρεβολουτ ειναι της εθνικης...το θεμα ειναι να δουμε αν θα μεινει καμια ελληνικη τραπεζα στο τελος που δε θα χρεωνει το top up στη revolut
αγορα ελεγε και πριν.
Αυτο που λεει ο @tatooine οτι απαγορευετε η προμηθεια στις συναλλαγες με καρτα απο την ΕΕ δε το ξερω. Αλλα αν γινει κατι θα γινει μονο ομαδικα μεσω συνηγορο καταναλωτη ας πουμε.
Τωρα που θα κανεις παραπονα για την προμηθεια για τη συναλλαγη κανε και για τις υπολυπες προμηθειες που εδωσαν καποια δις κερδη στις τραπεζες φετος.

maria91

Member
Προμήθεια συναλλαγής μεταφοράς κεφαλαίων με κάρτα ΕΤΕ 1% επί του ποσού με ελάχιστη 0,10 ευρώ και μέγιστη 3,50 ευρώ (ενημέρωση 2/12/2024)
www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf
Δευτερα 2/12 προσθεσα 40ε κ δε μου χρεωσε τιποτα εξτρα,μας δουλευουνε????η χρεωση εξτρα μου εγινε σε συναλλαγη που εκανα τη Πεμπτη...τι να πεις....

tatooine

Member
Προμήθεια συναλλαγής μεταφοράς κεφαλαίων με κάρτα ΕΤΕ 1% επί του ποσού με ελάχιστη 0,10 ευρώ και μέγιστη 3,50 ευρώ (ενημέρωση 2/12/2024)
www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf
Είναι τελικά ακριβώς αυτό. Το επιβεβαίωσα τηλεφωνικά.
Δεν ξέρω κατά ποσό η φόρτιση θεωρείται αγορά η μεταφορά κεφάλαιου.
Άρα μακριά από την εθνική.

gt13

Member
Δοκίμασα να βάλω(φόρτιση )120 ευρώ στη revolut από 2 διαφορετικες κάρτες (eurobank κ Piraeus) κ έβγαλε ένδειξη ότι η συναλλαγή απορρίφθηκε από την τράπεζα

Παίζει να κάνουν εμπάργκο στη ρεβολουτ η ειναι κάτι άλλο;;

Άκουσα πολύ πρόσφατα από γνωστό ότι έβαλε κάρτα ρεβολουτ σέ atm eurobank για να βγάλει χρήματα κ του την κράτησε. Κάπως έτσι το συνδύασα

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Δοκίμασα να βάλω 120 ευρώ στη revolut από 2 διαφορετικες κάρτες (eurobank κ Piraeus) κ έβγαλε ένδειξη ότι η συναλλαγή απορρίφθηκε από την τράπεζα

Παίζει να κάνουν εμπάργκο στη ρεβολουτ η ειναι κάτι άλλο;;

Άκουσα από γνωστό ότι έβαλε κάρτα ρεβολουτ σέ atm eurobank για να βγάλει χρήματα κ του την κράτησε
Για φόρτιση της ρεβολουτ χρησιμοποιούμε πιστωτική ή χρεωστική.

gt13

Member
Για φόρτιση της ρεβολουτ χρησιμοποιούμε πιστωτική ή χρεωστική.
Προφανώς. Με 2 διαφορετικές χρεωστικές δοκίμασα. Μόλις μίλησα με εξυπηρέτηση καρτών eurobank. Μου είπαν υπάρχει αυτή τη στιγμή πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ τράπεζας κ ρεβολουτ (!!!). Ρώτησα αν είναι κάποια οδηγία να απορρίπτονται τέτοιες συναλλαγές. Μου είπε, όχι, δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, μπορείτε να ξαναδοκιμασετε. ??????

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.717
Μέλη
39.453
Νεότερο μέλος
Ntepi@1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom