• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Revolut

maria91

Member
Δεν το κατάλαβα αυτό. Που γνωρίζει ο επαγγελματίας με ποιας τράπεζας κάρτα πληρώνεις; Και τι σημαίνει "είναι αφορολόγητη και δεν συμφέρει την κυβερνησούλα";
Παρολο που δινεις το αφμ σου για να γραφτεις δε περνα στη φορολογικη δηλωση ως τωρα...αυτο σημαινει κ ο νοων νοειτω.....
την καρτα την βλεπει οταν την βγαζεις να πληρωσεις στο pos τι εννοειται?δε ξερω για ποιο λογο δε θελει ενας να πληρωνεται μ αυτη τη καρτα αλλα το βλεπω πολυ περιεργο να πληρωνει 1 φορα στο μαγαζι του κ την 2η που πηγαινει να του κανει "χαρη" κ οτι δε θα την ξαναπαρει..ισως παραπανω προμηθεια απο το pos? Δεν εχω ιδεα

mourohavlos

Member
Παρολο που δινεις το αφμ σου για να γραφτεις δε περνα στη φορολογικη δηλωση ως τωρα...αυτο σημαινει κ ο νοων νοειτω.....
την καρτα την βλεπει οταν την βγαζεις να πληρωσεις στο pos τι εννοειται?δε ξερω για ποιο λογο δε θελει ενας να πληρωνεται μ αυτη τη καρτα αλλα το βλεπω πολυ περιεργο να πληρωνει 1 φορα στο μαγαζι του κ την 2η που πηγαινει να του κανει "χαρη" κ οτι δε θα την ξαναπαρει..ισως παραπανω προμηθεια απο το pos? Δεν εχω ιδεα
Στη φορολογική δήλωση δεν υπάρχει η δυνατότητα να εμφανιστούν οι συναλλαγές με revolut, αφού δεν είναι ελληνική τράπεζα - και δεν υπολογίζονται για το αφορολόγητο. Δεν έχει να κάνει αυτό με φοροδιαφυγή, αφορολόγητη κάρτα ή κάτι τετοιο. Το ίδιο θα ίσχυε εάν κάποιος πλήρωνε με κάρτα που εκδόθηκε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός Ελλάδος.
Οι προμήθειες από pos όντως έχουν να κάνουν με την τράπεζα, αλλά και το είδος της κάρτας

maria91

Member
Στη φορολογική δήλωση δεν υπάρχει η δυνατότητα να εμφανιστούν οι συναλλαγές με revolut, αφού δεν είναι ελληνική τράπεζα - και δεν υπολογίζονται για το αφορολόγητο. Δεν έχει να κάνει αυτό με φοροδιαφυγή, αφορολόγητη κάρτα ή κάτι τετοιο. Το ίδιο θα ίσχυε εάν κάποιος πλήρωνε με κάρτα που εκδόθηκε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός Ελλάδος.
Οι προμήθειες από pos όντως έχουν να κάνουν με την τράπεζα, αλλά και το είδος της κάρτας
Το ξερω αυτο κ δε το παω στη φοροδιαφυγη...
Οποτε παιζει πληρωνοντας με ρεβολουτ αν εχει πος ελληνικης τραπεζας να του κοβει παραπανω προμηθεια?

MVSylvia

Member
Στο εξωτερικο δεν ειχα ποτε θεμα μου κανει τρομερη εντυπωση!το μονο θεμα προσφατα το χα με τη ρεβολουτ του συντροφου μου οπου δε χτυπαγε απο το google pay καθολου,ενω οταν εβαζα τη δικια μου την επαιρνε αμεσως!προσπαθειτε κ 2η φορα κ παλι κανει declined?
Μετα υπαρχει κ η wise αλλα δε την εχω χρησιμοποιησει ακομα ισως αυτη να μην κανει τσαλιμια
Ναι declined και στη δεύτερη δοκιμή, όμως δοκίμασα μόνο μέσω Google wallet από το κινητο και όχι με τη φυσική πλαστική κάρτα.
Την επόμενη φορά που θα γίνει declined μέσω wallet θα δοκιμάσω τη φυσική κάρτα.

poised

Member
Το πιο πιθανό είναι να έχει χτυπήσει κάποιο όριο, πχ μέγιστης αξίας ανέπαφων συναλλαγών που χρειάζεται να το κάνεις reset από την εφαρμογή ή έχει ενεργοποιήσει ασφάλεια με τοποθεσία και δε δουλεύει καλά, στο παρελθόν μου δημιουργούσε πρόβλημα.

Εμένα πρόσφατα στην Ελλάδα μου έβγαζε πρόβλημα η άλφα και έκανα κάποιες συναλλαγές με revolut χωρίς πρόβλημα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom