poised
Member
Φαντάζομαι ότι μπήκες αυτόματα σαν νέος χρήστης στην Λιθουανική τράπεζα Revolut οπότε τα ζητάει υποχρεωτικά. Θα ζητηθούν και στους παλιούς χρήστες κάποια στιγμή, δε το γλιτώνει κανένας.
Αχ πολυ ωραια,παιζει να υπαρχει αλλη καρτα στυλ ρεβολουτ που να μη θελει υποχρεωτικα αφμ;Φαντάζομαι ότι μπήκες αυτόματα σαν νέος χρήστης στην Λιθουανική τράπεζα Revolut οπότε τα ζητάει υποχρεωτικά. Θα ζητηθούν και στους παλιούς χρήστες κάποια στιγμή, δε το γλιτώνει κανένας.
Μόνον αν ο εκδότης/τράπεζα της κάρτας είναι από την "γκρίζα" ή την "μαύρη" λίστα χωρών για ξέπλυμα χρήματος.Αχ πολυ ωραια,παιζει να υπαρχει αλλη καρτα στυλ ρεβολουτ που να μη θελει υποχρεωτικα αφμ;
Γιατι η ρεβολουτ τοσα χρονια ηταν σε χωρα ξεπλυματος χρηματος;Μόνον αν ο εκδότης/τράπεζα της κάρτας είναι από την "γκρίζα" ή την "μαύρη" λίστα χωρών για ξέπλυμα χρήματος.
Οι κανόνες αλλάζουν και γίνονται συνέχεια πιο αυστηροί.Γιατι η ρεβολουτ τοσα χρονια ηταν σε χωρα ξεπλυματος χρηματος;
wiseΑχ πολυ ωραια,παιζει να υπαρχει αλλη καρτα στυλ ρεβολουτ που να μη θελει υποχρεωτικα αφμ;
Ναι σε περίπτωση που δε θέλεις ν' ασχοληθείς με μετρητά είναι ο καλύτερος τρόπος. Σε πρόσφατο ταξίδι μου στο UK δεν χρησιμοποίησα καθόλου μετρητά παρά μόνο revolut.Εάν εχω καταλάβει καλά, "βάζω" χρήματα από το λογαριασμό μου (ελληνική τραπεζα) στη κάρτα και θα πληρώνω τα πάντα με αυτή?
Θα φορτώσεις σε ευρώ και θα αλλάξεις σε άλλο νόμισμα (λίρες Αγγλίας στη περίπτωση σου) μέσω της εφαρμογής, οπότε κάθε φορά που πληρώνεις θα γίνεται σε τοπικό νόμισμα. Ότι περισσέψει το ξαναγυρνάς σε ευρώ.Θα κάνει αυτόματα τη μετατροπή στο αγγλικό νόμισμα ή θα πρέπει εγώ να το δηλώσω?
Αυτό δε το ξέρω, πιθανολογώ πως ναι, έστω με τη μία να είναι εικονική.Μπορώ σε έναν λογαριασμό (κοινός με τον σύζυγο) να προσθεσω 2 κάρτες?
Ότι ισχύει με οποιαδήποτε άλλη visa, δεν έχει διαφορά.Θα μπορώ να τις χρησιμοποιώ και ως contactless στα ΜΜΜ?
Συμφέρει πολύ στα ΜΜΜ,μπαινεις,σκανάρεις τη Revolut στα μηχανήματα ακύρωσης εισιτηρίων και στο τέλος της ημέρας,σου αφαιρείται ένα μέγιστο ποσό,(ανεξαρτήτως διελεύσεων)γύρω στις 6 λίρες,αν θυμάμαι καλά...όσο για το αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαδοχικά σκαναρίσματα για περισσότερους του ενός επιβάτη,καλύτερα να μιλήσεις μαζί τους στο chat,και αν θές διαφώτισε και εμάς τους υπόλοιπους...ευχαριστω για την απάντηση. απολυτα κατανοητο! Μπορώ σε έναν λογαριασμό (κοινός με τον σύζυγο) να προσθεσω 2 κάρτες? Θα μπορώ να τις χρησιμοποιώ και ως contactless στα ΜΜΜ?