mourohavlos
Member
Προσφορά από CU, 25 ευρώ μετρητά και 2 μήνες premium δωρεάν για νέα μέλη / κατόχους.
Vodafone CU
Vodafone CU
Αξίζει σε σχέση με την κλασική visa? Σε τι ακριβώς?Προσφορά από CU, 25 ευρώ μετρητά και 2 μήνες premium δωρεάν για νέα μέλη / κατόχους.
Vodafone CU
Εχω CU, ας τη βγαλω να υπαρχει,Προσφορά από CU, 25 ευρώ μετρητά και 2 μήνες premium δωρεάν για νέα μέλη / κατόχους.
Vodafone CU
H premium τα βγάζει τα λεφτά της στο έπακρο, αναλόγως την χρήση που της κάνεις.Δουλεύω revolut σχεδόν από τότε που άνοιξε και το premium δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ, πολύ δύσκολο να βγάλει τα λεφτά της.
Βλέπω πως σαν παλιό χρήστη μου δίνει 40 ευρώ για να προσκαλέσω άτομα (μέχρι 5) στη revolut την απλή μέσα στις επόμενες 3 ημέρες. Δίνω τα 25 πίσω σε όποιον θέλει να έρθει μέσω της πρόσκλησής μου.
Απ' ότι καταλαβαίνω είναι η ίδια διαδικασία με του CU. Θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες επιβεβαίωσης, να μπουν λεφτά στο λογαριασμό, να παραγγελθεί η κάρτα (στο παρελθόν ήταν δωρεάν όταν σε προσκαλούσε κάποιος, δε λέει ξεκάθαρα τι ισχύει τώρα) και να γίνουν 3 πραγματικές συναλλαγές (όχι gift cards, τζόγος, κλπ) των τουλάχιστον 5 ευρώ. Μετά μπαίνουν τα λεφτά σε εμένα και τα περνάω άμεσα στη revolut του νέου μέλους.
Όποιος θέλει στέλνει PM.
Ναι, προφανώς και εξαρτάται από την χρήση. Για εμένα είναι πεταμένα λεφτά.H premium τα βγάζει τα λεφτά της στο έπακρο, αναλόγως την χρήση που της κάνεις.
Ναι, προφανώς και εξαρτάται από την χρήση. Για εμένα είναι πεταμένα λεφτά.
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια ως 45 μέρες τη φορά (ξέρω ότι καλύπτει τους περισσότερους χρονικά αλλά όχι εμένα που σχεδόν πάντα κάθομαι περισσότερο). Επίσης δεν καλύπτει ούτε καν τις πρώτες 45 μέρες αν κάτσεις παραπάνω, δηλαδή αν μείνεις 60 μέρες και ζητήσεις λεφτά για κάτι που έγινε τις πρώτες 20 θα στο απορρίψουν. Επίσης είναι μόνο απολογιστική, που για πολύ ακριβές χώρες, ΗΠΑ, Σιγκαπούρη κλπ θα πρέπει να βρεις τα μετρητά να πληρώσεις εσύ για να στα επιστρέψουν αυτοί μετά, μου έχουν απαντήσει ξεκάθαρα ότι δε θα κανονίσουν να πληρώσουν απ' ευθείας το νοσοκομείο σε τέτοια περίπτωση. Οπότε κάτι είναι από το τίποτα αλλά σε σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να είναι απλά ψευδαίσθηση. Άλλωστε 35 ευρώ για ετήσια ασφάλιση είναι too good to be true.
Ασφάλιση αυτοκινήτου δεν δίνει ούτε η premium ούτε η metal, όμως η metal (170 ευρώ το χρόνο) δίνει επασφάλιση, δηλαδή καλύπτει απολογιστικά (πληρώνεις και μετά επικοινωνείς μαζί τους και στέλνεις χαρτιά για να τα πάρεις πίσω) τα excess fees πάνω από υπάρχουσα ασφάλεια ως 2000 ευρώ, το οποίο είναι καλό για μερικές κωλοεταιρίες αλλά με αρκετές προυποθέσεις. Και πάλι για αυτό έχω βρει άλλη λύση επασφάλισης με πολύ χαμηλότερο κόστος.
Τα υπόλοιπα παντελώς άχρηστα (για εμένα).
Χαίρω πολύ, εννοείται ότι αναφέρεται στη χρήση του καθενός, άμα τα προνόμια που δίνει είναι πράγματα που δεν σου χρησιμεύουν τότε δεν υπάρχει λόγος να το ενεργοποιήσεις.Απ' ότι κατάλαβα με τις πληροφορίες απευθυνεται πολυ παραπάνω από το Μ.Ο των ταξιδιωτών που κλείνουν μια δυο φορές το χρόνο ένα ταξίδι ολιγοήμερες διακοπές σε χώρα εντός ΕΕ.
Ακόμη και σε εμένα που είμαι κάθε βδομάδα σε χώρα εκτός Ευρώ (Βουλγαρία) βάζω φθηνό καυσιμο πιο χρήσιμη είμαι μια απλή revolut που έχει 0 προμήθεια αν βάλεις ξένο συνάλλαγμα μεσοβδόμαδα και φορτίζεις σε ότι νόμισμα θες στ λεπτό.....παρά αυτή που θα την πληρώσω 80€ το χρόνο για να κερδίσω 25€ στ τέλος και 1000 προνόμια που δε θα χρησιμοποιηθούν ποτέ!