• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

rethimno01 speaking

rethimno01

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι, Μουσείο Τέσλα
Γεια χαρά μάγκες. Προσφάτως βρήκα το διαδικτυακό τόπο σας ψάχνοντας στο διαδίκτυο.

Είμαι ταξιδέψει ελάχιστα (έχω αφήσει και τη δουλειά να με σκλαβώσει, κακό αυτό). Στο εξωτερικό έχω βρεθεί μία φορά κι αυτή ήταν για επαγγελματικούς λόγους. Τετάρτη προσγειωθήκαμε στη Στουτγκάρδη, Τετάρτη-Πέμπτη είχαμε συνάντηση (διάφορες εταιρείες) και Παρασκευή επιστρέψαμε. Δεν μου έκανε την παραμικρή εντύπωση ότι βρέθηκα στο εξωτερικό. Ήμουν απλά σε μια μεγαλούπολη.

Το αστείο είναι ότι μίλησα πιο πολύ ελληνικά παρά αγγλικά (γερμανικά δεν γνωρίζω) λόγω του γεγονότος ότι εκτός από εμάς συμμετείχαν (στη συνάντηση) ένας εργαζόμενος ελληνικής ιδιωτικής κλινικής, μια ερευνήτρια ελληνικού πανεπιστημίου ενώ οι εργαζόμενοι της γερμανικής εταιρείας οι οποίοι ήταν παρόντες στη συνάντηση ήταν έλληνες.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όπως αναφέρω και στο προφίλ μου, σκοπεύω (να δω πότε) να κάνω ένα ταξίδι στο Βελιγράδι.

Προς admin: έλαβα ένα pm. Επιχείρησα να απαντήσω και έλαβα μήνυμα από το σύστημα ότι πρέπει να φτάσω τα 20 μηνύματα ώστε να μπορώ να στέλνω pm. Θα έχετε τους λόγους (τους οποίους οφείλω να σεβαστώ) αλλά το pm το οποίο έλαβα παραμένει αναπάντητο.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
:welcome2: ρεθυμνο01!:clap:

καλή κ αξέχαστη διαμονή εδώ
με την ταξιδιάρικη παρέα στο φόρουμ αυτό!

θα χαρούμε να μας πεις ιστοριες ταξιδιάρικες κ ομορφες κ εσύ
απο την Ελλάδα με το αυτοκίνητο ;) η οτι άλλο θέμα σχετίζεται με ταξίδι πολύ!
:cool:

Υ.Γ.: μήπως ήσουν διαχειριστής σε φόρουμ που έλεγε πως ήταν ο συνοδηγός των μελών του στους ελληνικούς δρόμους;:roll:

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Καλως ηρθες και καλη αρχη με τα ταξιδακια!

rethimno01

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι, Μουσείο Τέσλα
Καλώς σας βρήκα.

Ήμουν διαχειριστής κάποτε (καλά το κατάλαβες, αυτό ο παλιοχαρακτήρας είμαι). Σερφάρω διάφορα fora (όχι απαραίτητα ως rethimno01).

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλως ηρθες στη παρεα μας rethimno01:clap::clap::clap:

καλα ταξιδια σου ευχομαι, και με το καλο να εχουμε και το rethimno02, rethimno03,κλπ
βλεπω μπηκες δυναμικα στο forum:lol::lol::lol:
Aρμενικη επισκεψη μας εκανες....δεν αφησες και τιποτα αναπαντητο:bleh::bleh::bleh: με το καλο λοιπον και θα τα λεμε........:):)

rethimno01

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι, Μουσείο Τέσλα
Καλως ηρθες στη παρεα μας rethimno01:clap::clap::clap:
καλώς σε βρήκα.

καλα ταξιδια σου ευχομαι, και με το καλο να εχουμε και το rethimno02, rethimno03,κλπ
βλεπω μπηκες δυναμικα στο forum:lol::lol::lol:
Μια και περί Ρεθύμνου ο λόγος, το παρακάτω site το γνωρίζεις;
GOODnet.gr Ξ‘Ξ•Ξ˜Ξ?ΜΝΟ FORUM ΚρΞ?τη. Ξ¦ΟŒΟΞΏΟ…ΞΌ Αέθυμνο ΦΟΑΟΞ?Μ, Χανιά, ΗράκλΡιο, Λασίθι. ΕυρΡτΞ?ριο σΡλίδας

Aρμενικη επισκεψη μας εκανες....δεν αφησες και τιποτα αναπαντητο:bleh::bleh::bleh: με το καλο λοιπον και θα τα λεμε........:):)
Συνηθισμένα πράγματα. Οι νέοι χρήστες ξεκινάνε με ψάξιμο και καμιά φορά ξεθάβονται και παλιές συζητήσεις.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Καλώς ήρθες Rethimno! Είναι ιδέα μου ή κάναν "έφοδο" οι Κρητικοί/ες τελευταία; :D
Εύχομαι να καταφέρεις να κάνεις όσα ταξίδια επιθυμείς σύντομα!

rethimno01

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγράδι, Μουσείο Τέσλα
Thnx φίλε. Το ταξίδι το οποίο έχω κατά νου είναι κατά Βελιγράδι μεριά (μουσείο Νίκολα Τέσλα).

Αρκεί να ξεμπλέξω από διάφορες εκκρεμότητες.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
καλώς σε βρήκα.

Λες να μου εχει ξεφυγει??????:lol: ολοι εχουμε καταργησει τους καταλογους και απο αυτο το site ενημερονωμαστε.......

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
:welcome2:rethimno01!και καλη συνεχεια!:clap::clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ορισες! Ευχομαι να κανεις πολλα πολλα ενδιαφεροντα ταξιδια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom