jimp
Member
396 με Qatar για Κίνα απο Ελλάδα;Οχι τέτοιο ομως...396 δεν ειναι κ τπτ γενναιο οπως ειναι οι τιμες τωρα για Κίνα. 396 για Μελβουρνη μάλιστα.....
396 με Qatar για Κίνα απο Ελλάδα;Οχι τέτοιο ομως...396 δεν ειναι κ τπτ γενναιο οπως ειναι οι τιμες τωρα για Κίνα. 396 για Μελβουρνη μάλιστα.....
Ε ναι. Κατι γενναιο θα ηταν 396 για down under. Είναι προσφορα γενναια δηλ τα 396 αμα βλεπω για την αλλη βδομαδα 450 για Κινα? Κ με εταιρεια κλασεις ανωτερη. Δηλ Alitalia.396 με Qatar για Κίνα απο Ελλάδα;
Ε ναι. Κατι γενναιο θα ηταν 396 για down under. Είναι προσφορα γενναια δηλ τα 396 αμα βλεπω για την αλλη βδομαδα 450 για Κινα? Κ με εταιρεια κλασεις ανωτερη. Δηλ Alitalia.
Που στο καλο ειναι τα 395 ή τα 450 για Κίνα από Ελλάδα;Προσπαθώ αλλά δε βρίσκω!Ε ναι. Κατι γενναιο θα ηταν 396 για down under. Είναι προσφορα γενναια δηλ τα 396 αμα βλεπω για την αλλη βδομαδα 450 για Κινα? Κ με εταιρεια κλασεις ανωτερη. Δηλ Alitalia.
Γιατί τόση πρεμούρα κι εσύ με την Κίνα πια; Θα ψάχνεις να βρεις χέρια για να μουτζώνεις μετά...Που στο καλο ειναι τα 395 ή τα 450 για Κίνα από Ελλάδα;Προσπαθώ αλλά δε βρίσκω!
Τόσο έκλεισα τον περασμένο Γενάρη εγώ, από Αθήνα Πεκίνο, με την τότε προσφορά της Κατάρ. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη η Alitalia, δεδομένου ότι με 24 ευρώ πας oryx lounge, ή παίρνεις δωρεάν διαμονή σε 5άστερο στη Doha (Westin, Radisson blue κλπ.). Εγώ τα τελευταία χρόνια με την Qatar έχω κακομάθει.Που στο καλο ειναι τα 395 ή τα 450 για Κίνα από Ελλάδα;Προσπαθώ αλλά δε βρίσκω!
Ένα να καταλάβεις εσύ τη φάση τους και δύο να καταλάβουν αυτοί εσένα!Γιατι βρε; Μια χαρά αρκεί να καταλάβεις τη φάση τους.
Δε λέω για την περσινή, αυτή οκ, για τώρα με την Alitalia που λέει ο @SamionΤόσο έκλεισα τον περασμένο Γενάρη εγώ, από Αθήνα Πεκίνο, με την τότε προσφορά της Κατάρ. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη η Alitalia, δεδομένου ότι με 24 ευρώ πας oryx lounge, ή παίρνεις δωρεάν διαμονή σε 5άστερο στη Doha (Westin, Radisson blue κλπ.). Εγώ τα τελευταία χρόνια με την Qatar έχω κακομάθει.
Έχει φτηνές διεθνείς πτήσεις από κει...Γιατί τόση πρεμούρα κι εσύ με την Κίνα πια; Θα ψάχνεις να βρεις χέρια για να μουτζώνεις μετά...
Για που; Αν και έχω δει κάτι καλές τιμές για Αυστραλία,δυστυχώς δεν παίζει όμως τόση μεγάλη άδεια ώστε να πάω και στις δύο.Έχει φτηνές διεθνείς πτήσεις από κει...
Εγώ πάω στη χώρα τους, εγώ πρέπει να τους καταλάβω, έστω και αν είναι δύσκολο.Ένα να καταλάβεις εσύ τη φάση τους και δύο να καταλάβουν αυτοί εσένα!