GTS
Member
Έχω περάσει 8 ώρες στο παλιό αεροδρόμιο της Μποχα, 8 απάλευτες ώρες. Κουράγιο σύντροφοι, στο καινούργιο δε μπορεί να είναι τόσο πια χάλια τα πράγματα...
Ενταξει ένα παράπονο έκανα! Απλά οι σχεδόν 8 ώρες αναμονης είναι βραδινές οπότε θα είναι σχεδόν απαραίτητη η διανυκτερευση κάπου. Και λεω κρίμα να μην ήταν 8 και οι ώρες οπότε αφού κάνουν που κάνουν την καλή πράξη να έπιανε και έμενα!Στο χωριό μου λέγανε:Καποιανού του χάριζαν γάιδαρο κι αυτός τον κοίταγε
στα δόντια.
Αφου ειναι η ιδια αεροπορικη για να εχει 1 ωρα μαλλον εχει κανει τα κουμαντα της .ρε παιδια 1 ωρα για transfer ειναι αρκετη σκεφτομαι
αθηνα ντοχα ανοι!
επισης..το βιετναμ γιατι μονο 1 το προτιμησε;ολοι λιγο πολυ ειδα κλεισατε για μπαγκογκ!
Γιωργο θυμασαι πότε λειτουργησε το νέο αεροδρομιο ; Μετά το 2010 ;Έχω περάσει 8 ώρες στο παλιό αεροδρόμιο της Μποχα, 8 απάλευτες ώρες. Κουράγιο σύντροφοι, στο καινούργιο δε μπορεί να είναι τόσο πια χάλια τα πράγματα...
Ασε νενα μου πιάνει και ιντερνετικα το κακό μάτι !το ματι το κακο?μουαχαχα πιανει κ on line?στα ορη τα αγρια βουνα... για να γυαλισω τη χαντρα μου!
τι σαχλαμαρα να πει καποιος οτι εκλεισε αλλα να μην πει το για που!αντε το ποτε το καταλαβαινω!
εγω με την ορεξη εμεινα κ πηγε 3πλασια η τιμη αλλα το σκεφτομαι σοβαρα εστω και τωρα
http://www.fortunegreece.com/article/anixe-neo-aerodromio-ton-17-dis-dolarion-sti-ntocha/Γιωργο θυμασαι πότε λειτουργησε το νέο αεροδρομιο ; Μετά το 2010 ;
Ευχαριστω Παναγιωτη , μεγαλεια βλεπω !
Δε το ξέρω, εγώ εκεί ήμουν το 2009 στο παλιό, φρίκη όπως τα λεςΓιωργο θυμασαι πότε λειτουργησε το νέο αεροδρομιο ; Μετά το 2010 ;