XRISTOS71
Member
Μήπως είσαι το ίδιο το prolaveto τελικά ???Καταρχήν να σας ενημερώσω ότι έχω κάνει αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό και δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να εμπιστευομαι τον οποιονδηποτε και να κάνω επιπόλεες κινήσεις και αγορές.
Έχω ξαναταξιδέψει πριν ένα χρόνο περίπου στην Πράγα μέσω του site prolaveto με περίπου 260 ευρώ το άτομο για 4 διανυκτερεύσεις,αεροπορικά, μεταφορές και ξενάγηση.Δεν αντιμετωπίσαμε κανενα προβλημα,η πτήση ήταν απευθείας,το ξενοδοχείο ηταν 4 αστερων κοντα στο κέντρο και γενικά η συνεργασία ήταν άψογη, οπότε δεν είχα καμία αμφιβολία για τον εαν θα έπρεπε να κλείσω κ δευτερη προσφορα για Άμστερνταμ ή όχι!
Η αρχική ερώτηση μου λοιπόν δεν ήταν στο εάν η προσφορά που έκλεισα ειναι καλή, ουτε εάν γενικά το prolaveto είναι έγκυρο site ήοχι,έχω προσωπική άποψη πάνω σε αυτά τα θέματα, αυτό που ήθελα να μάθω είναι εάν την δεδομένη στιγμή ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για όλα αυτα που ακούγονται για το εν λόγω site.
Είναι δυνατόν να ρωτάς εμάς μετά απο όλα αυτά που εσύ η ίδια έχεις γράψει αν ισχύουν οι κακές φήμες ???
Και στην τελική αν ενα γραφείο ρίξει κανονιά δεν το διαδίδει κιόλας !
Μπάμ και κάτω γίνονται αυτές οι δουλειές