wotan1975
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πότε θα κάνει ξαστεριά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η.Π.Α.
Φυσικα προπληρωμενη και για μενα.Αν καποιο ξενοδοχειο δεν την εγκρινει,κοιταω αλλου.
-Επειδή ακριβώς δεν ξέρω ποιος θα πάρει τα στοιχεία της κάρτας μου, προτιμώ να πάρει κάποιος τα στοιχεία μιας κάρτας που έχει μέσα μερικά ευρώ και αν μου τα "φάει" να μην με πειράξει ιδιαίτερα. Τώρα που το σκέφτομαι αν πάει να πάρει κάτι ακριβό, δεν θα μπορέσει λόγω μικρής πίστωσης, οπότε τελικά να τα παρατήσει και να μην καταναλώσει καν το ποσό που είναι πιστωμένο στην κάρτα.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι:
- Η μεταχείριση των στοιχείων σου από τους υπαλλήλους που τα λαμβάνουν είναι καλύτερη σ' αυτή την περίπτωση? (Οι ίδιοι άνθρωποι λαμβάνουν τα στοιχεία της κάρτας και στη μία και στην άλλη περίπτωση)
- Ότι η ασφάλεια που προσφέρει για τις on-line συναλλαγές το site του κάθε ξενοδοχείου είναι στοιχειωδώς επαρκής?
Μόνο που τότε είσαι εντελώς εκτός θέματος. Ξαναδιάβασε το αρχικό μήνυμα...-Συνήθως προπληρώνω δωμάτιο σε φτηνή τιμή
Δ.Ν.Τ. (Δεν νομίζω taver).Μόνο που τότε είσαι εντελώς εκτός θέματος. Ξαναδιάβασε το αρχικό μήνυμα...
εφόσον εχεις κάνει σωστα την κράτηση και σου εχει επιβεβαιωθει από το booking ξέχνα τα μειλ κτλ η κρατηση με το συγκεκριμενο σαιτ ειναι σα πάρα πολυ υψηλο ποσοστο εγγυημένη, αν θες πάρε ενα τηλ στο ξεν/χείο και κανε μια επιβεβαιωση προσωπικα δεν πολυ σπάνια κανω επιβεβαιωση κρατησης αν και και δεν ειναι κακό... πολλες φορές αργουν πάρα πολυ να απαντησουν σε μειλ τα ξεν/χεία λογω ελλειψης προσωπικου ή αδιαφορίας.. μη φοβασαι θα ελεγα εγω αντε βρε καλό ταξιδι!!!! που πας δε μας ειπες?Έκλεισα τελικά ξενοδοχείο με τη prepaid card μέσω booking. Επειδή η κράτηση είναι για τις 4 Απριλίου έστειλα email στο ξενοδοχείο για επιβεβαίωση, δεν μου έχουν απαντήσει όμως...μήπως να αρχίσω να ανησυχώ? Υπάρχει περίπτωση να μην ισχύει η κράτηση και αν ναι δε θα μου είχαν στείλει κάποια ειδοποίηση? Μήπως έχει κανείς ανάλογη εμπειρία γιατί είναι η πρώτη φορά που κλείνω ξενοδοχείο μέσω internet.