underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν έχω λάβει χειροποίητη κάρτα, αλλά επειδή τις φαντάζομαι κάτι σαν ζωγραφιές με καρδούλες, φιογγάκια και λοιπά δε νομίζω ότι θα ήθελα να λάβω. Και πες αν έρθει από καμιά Ρωσία, Ολλανδία και λοιπές "συνηθισμένες" χώρες, άντε, να το καταπιώ! Φαντάζεσαι να έρθει κάρτα από Βιετνάμ ας πούμε κι αντί για Halong Bay ξέρω εγώ να έχει αυτοκολλητάκια και ουράνια τόξα;Και επίσης, μου κάνει εντύπωση που κάποιοι δεν δέχονται διαφημιστικές κάρτες μερικές από τις οποίες είναι πολύ ιδιαίτερες και όμορφες, ή κάποιοι δεν δέχονται χειροποίητες κάρτες. Τι πιο όμορφο από το να αφιερώσει κάποιος άγνωστος χρόνο για να σου φτιάξει μια κάρτα;;
Εμένα πάντως το ανώτερο ως τώρα που έχει κάνει να παραδοθεί σε Ρωσία είναι 77 μέρες (είχε ήδη γίνει expire). Όταν μου ήρθε το μήνυμα απλά δεν το πίστευα!Ωραία, σ'ευχαριστω getxowoman, έχω ελπίδες ακόμα!
Υπομονή! Κι εμένα μία για Ρωσία και μία για Κίνα που έστειλα μαζί ταξιδεύουν κάπου τόσο, αλλά έχω συνηθίσει πια.Με Ρωσία μάλλον πρέπει να υπάρχη θέμα με το ταχυδρομείο τους!Και απο μένα δύο κάρτες προς Ρωσία ταξιδεύουν εδω και ένα μήνα περίπου