• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Plusairportline.com, συνεργαζομενη με Ryanair. Να κλεισω;

paefstra

Member
Εχω δυο πτήσεις με Ryanair στο προσεχες διάστημα και σκέφτομαι να κλείσω transfer με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Ειναι προτεινόμενη από το site της Ryanair, οι τιμες φαινονται λογικές και θα ήθελα τη γνώμη κάποιων που την χρησιμοποίησαν. Ειδικά αν είναι αξιόπιστη ή τους άφησε στα κρυα του λουτρού (στη μια περίπτωση φτάνω μετά τις 12 το βράδυ)
http://ryanair.plusairportline.com/index.php?page=booking

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Έκλεισα με τη συγκεκριμένη εταιρία, μέσω του σάιτ της ράυαν, νυχτερινή μεταφορά από το αεροδρόμιο του Γκντανσκ στο ξενοδοχείο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

paefstra

Member
Ωραία, τότε μάλλον θα την προτιμήσω. Είδα ότι έχει και απο Τορουν για αεροδρόμιο χωρίς μετεπιβίβαση, το οποίο είναι σωτηρία, με μόλις 10 ευρώ. @greco δες το κι εσυ που έχεις Τορουν στο πλάνο, αν θυμάμαι καλά

jimp

Member
Εγώ δεν έχω καταλάβει, αυτή είναι εταιρεία και κάνει η ίδια τις μεταφορές ή συνεργάζεται με άλλες εταιρείες, και αν ναι με ποιες;

paefstra

Member
Τι να σου πω βρε @jimp , δεν το έχω ψάξει και τόσο. Σαν τον Γιώργο Κωνσταντίνου στη σκηνή της ταινιας με το προφιτερόλ, " δε θέλω να το μάθω, να το φάω θελω"

jimp

Member
Ναι οκ, ας πούμε κλείνεις και φτάνεις στο αεροδρόμιο, που θα πας; Υπάρχει κάποιο σχετικό λεωφορείο ή σε περιμένει κάποιος στην υποδοχή( αυτό θα συμβαίνει φαντάζομαι στα door to door). Που θα πας βρε καλή μου όταν φτάσεις εκεί στα κρύα;

Μήπως λέει κάτι σχετικό όταν ολοκληρώνεις την κράτηση;

paefstra

Member
Θα κλείσω όταν πλησιάσει κι άλλο το ταξίδι, όποτε δε μπορώ να πάρω τοςες πληροφορίες τώρα. Περισσότερο το χρειάζομαι στο Πόρτο που άλλαξε η ώρα πτήσης και φτάνω μεσάνυχτα και στο Τορουν για να μη μπω Βαρςοβια. Αν μπορεί η @emouli ας μας πει πως ήταν η κατάσταση στο Γκντανσκ

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Αν μπορεί η @emouli ας μας πει πως ήταν η κατάσταση στο Γκντανσκ
Να σας πω: Βγήκαμε από το αεροδρόμιο (ακριβώς έξω από τις αφίξεις) στο σημείο που βρίσκονταν όλες οι εταιρίες μεταφοράς και περιμέναμε για κανένα δεκάλεπτο οπότε και είδαμε το βανάκι με το λογότυπο της εταιρίας. Σε λίγο ήρθε κι αλλο ενα ζευγάρι και ξεκινήσαμε για την πόλη. Αφού αφήσαμε πρώτα τους άλλους καταλήξαμε στο ξενοδοχείο μας. Δεν ξέρω αν θέλετε κάποια διευκρίνιση ακόμα.

paefstra

Member
Να σας πω: Βγήκαμε από το αεροδρόμιο (ακριβώς έξω από τις αφίξεις) στο σημείο που βρίσκονταν όλες οι εταιρίες μεταφοράς και περιμέναμε για κανένα δεκάλεπτο οπότε και είδαμε το βανάκι με το λογότυπο της εταιρίας. Σε λίγο ήρθε κι αλλο ενα ζευγάρι και ξεκινήσαμε για την πόλη. Αφού αφήσαμε πρώτα τους άλλους καταλήξαμε στο ξενοδοχείο μας. Δεν ξέρω αν θέλετε κάποια διευκρίνιση ακόμα.
Θα την κλεισω και για Gdansk τελικα, μια χαρα μου φαινεται και γλιτωνεις τις μετεπιβιβασεις που βλέπω οτι εχει η δημοσια συγκοινωνια, αν καταλαβα καλα.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Θα την κλεισω και για Gdansk τελικα, μια χαρα μου φαινεται και γλιτωνεις τις μετεπιβιβασεις που βλέπω οτι εχει η δημοσια συγκοινωνια, αν καταλαβα καλα.
Από το κέντρο του Γκντανσκ για το αεροδρόμιο υπάρχει αστικό λεωφορείο με πολύ οικονομικό εισιτήριο (δεν θυμάμαι τώρα πόσο) χωρίς να χρειαστείς μετεπιβίβαση, αλλά κάνει παράκαμψη και περνάει από πολλούς οικισμούς πέριξ του αεροδρομίου με αποτελέσμα να χρειάζεσαι αρκετό χρόνο μέχρι να φτάσεις στο αεροδρόμιο. Αν πέσεις δε και σε μποτιλιάρισμα, όπως είχε συμβεί σε εμάς, τότε θα περάσεις κι ένα μικρο εγκεφαλικό μέχρι να φτάσεις. Ακόμα θυμάμαι τη λαχτάρα που τραβήξαμε τότε. Στο τσακ φτάσαμε για το boarding.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom