25 Μαρτίου 2008 #25 dk Banned Μηνύματα 1.397 Likes 55 Επόμενο Ταξίδι Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai Ταξίδι-Όνειρο Βραζιλία Τι εγινε κι αλλο νεο μελος?......
25 Μαρτίου 2008 #26 spor_os Administrator Μηνύματα 1.951 Likes 618 Βρε, καλωσόρισες. Νόμισα ότι σας έχουν απαγάγει και θα σας κρατούσαν εκεί για πάντα. (πω πω δυστυχία)
Βρε, καλωσόρισες. Νόμισα ότι σας έχουν απαγάγει και θα σας κρατούσαν εκεί για πάντα. (πω πω δυστυχία)
25 Μαρτίου 2008 #27 Doug Member Μηνύματα 518 Likes 2 Καλως ήρθες Ζωη!! Δεν χρειαζεται να σου πω πως περιμένω λεπτομέρειες του ταξιδιού σύντομα!
25 Μαρτίου 2008 #28 GTS Member Μηνύματα 7.055 Likes 20.462 Καλώς το κορίτσι μας!! Σε περίμενα αύριο, αλλά καλώς μας ήρθες!! Ηρέμησε, ξεκουράσου για 10' και ξεκίνα αφήγηση
Καλώς το κορίτσι μας!! Σε περίμενα αύριο, αλλά καλώς μας ήρθες!! Ηρέμησε, ξεκουράσου για 10' και ξεκίνα αφήγηση
25 Μαρτίου 2008 #29 NTINA Member Μηνύματα 820 Likes 147 Επόμενο Ταξίδι Άγραφα Ταξίδι-Όνειρο Γουατεμάλα Ζωή μας ξέχασες? Που είσαι? Δώσε σημάδι
25 Μαρτίου 2008 #30 dimosf Member Μηνύματα 2.302 Likes 5.900 Ταξίδι-Όνειρο ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Γεια σου Ζωή! Μούστειλαν μια φωτογραφία σου αλλά δεν μπορώ να σε ξεχωρήσω. Είσαι αυτή με το ροζ μπλουζάκι; Attachments 23.jpg 48,9 KB Προβολές: 52
Γεια σου Ζωή! Μούστειλαν μια φωτογραφία σου αλλά δεν μπορώ να σε ξεχωρήσω. Είσαι αυτή με το ροζ μπλουζάκι;
25 Μαρτίου 2008 #31 tsolias1979 Member Μηνύματα 419 Likes 190 Επόμενο Ταξίδι Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ Σαν αρκετα δεν ξεκουραστηκες?????Για ξεκινα λεγε και δειξε!!!Αφου εμεις δεν προκειται να παμε ας τα ακουσουμε για φετος!
Σαν αρκετα δεν ξεκουραστηκες?????Για ξεκινα λεγε και δειξε!!!Αφου εμεις δεν προκειται να παμε ας τα ακουσουμε για φετος!
26 Μαρτίου 2008 #32 vagantos Member Μηνύματα 2.030 Likes 1.618 Επόμενο Ταξίδι Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική Ταξίδι-Όνειρο στου Ν.Καββαδία τα μέρη Kαλως μας ήρθες. Λοιπον ξεκουράσου, οργανώσου, εχεις μια βδομάδα το πολύ για να ξεκινησεις την αφήγηση, Ζωή, ευτυχως σταμάτησαν νωρις οι live ανταποκρίσεις. Απ την ωρα που τις εκοψες αρχισες να περνάς ΚΑΛΑ,
Kαλως μας ήρθες. Λοιπον ξεκουράσου, οργανώσου, εχεις μια βδομάδα το πολύ για να ξεκινησεις την αφήγηση, Ζωή, ευτυχως σταμάτησαν νωρις οι live ανταποκρίσεις. Απ την ωρα που τις εκοψες αρχισες να περνάς ΚΑΛΑ,
26 Μαρτίου 2008 #33 T TENTEN Member Μηνύματα 249 Likes 31 Επόμενο Ταξίδι θα δούμε... Καλώς ήρθες και από εμένα. Ξεκουράσου τώρα και θα μας τα πείς όλα αργότερα. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταχαρούμε όλοι!!!!
Καλώς ήρθες και από εμένα. Ξεκουράσου τώρα και θα μας τα πείς όλα αργότερα. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταχαρούμε όλοι!!!!