5 Μαϊου 2009 #73 ΕΡΣΗ Member Μηνύματα 6.454 Likes 2.539 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο (ξανά!) Ταξίδι-Όνειρο Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη Καλως εφτασες στη Γουατεμαλα. Τωρα γινομαι κοινοτυπη που θα αναφερθω στον εξαιρετικο ρυθμο αφηγησης, αλλα τι να κανω;
Καλως εφτασες στη Γουατεμαλα. Τωρα γινομαι κοινοτυπη που θα αναφερθω στον εξαιρετικο ρυθμο αφηγησης, αλλα τι να κανω;
5 Μαϊου 2009 #74 varioAthens Member Μηνύματα 6.152 Likes 10.971 Μπράβο Δημήτρη! Ακόμα και μουντή μας κάνεις να την ονειρευόμαστε την Πόλη της Γουατεμάλας!!!
8 Μαϊου 2009 #75 spor_os Administrator Μηνύματα 1.951 Likes 618 Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες της Βόρεια Αμερικής.
20 Νοεμβρίου 2009 #76 A Ant1 Member Μηνύματα 6 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι ΡΩΜΗ Ταξίδι-Όνειρο ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ Τι να σου πω φιλε μου; Νιωθω σαν να εχω ζησει στην Νεα Υορκη δεκα χρονια! Ειναι απιστευτος, ο τροπος που γραφεις. Σε ζηλευω γιατι εισαι ελευθερος,
Τι να σου πω φιλε μου; Νιωθω σαν να εχω ζησει στην Νεα Υορκη δεκα χρονια! Ειναι απιστευτος, ο τροπος που γραφεις. Σε ζηλευω γιατι εισαι ελευθερος,
17 Μαρτίου 2010 #77 rainbow_326 Member Μηνύματα 59 Likes 27 Επόμενο Ταξίδι Ελλάδα Ταξίδι-Όνειρο Φίτζι Φίλε μου ταξιδεύω για Νέα Υόρκη σε 4 ημέρες. Με αυτά που γράφεις με κάνεις να θέλω να πάω σήμερα κιόλας! btw είμαι αρσενικού γένους, σχεδόν 1,90 και συνεχώς αξύριστος, οπότε φαντάζομαι ότι δεν θα έχω πρόβλημα στο Χάρλεμ.
Φίλε μου ταξιδεύω για Νέα Υόρκη σε 4 ημέρες. Με αυτά που γράφεις με κάνεις να θέλω να πάω σήμερα κιόλας! btw είμαι αρσενικού γένους, σχεδόν 1,90 και συνεχώς αξύριστος, οπότε φαντάζομαι ότι δεν θα έχω πρόβλημα στο Χάρλεμ.
20 Δεκεμβρίου 2011 #78 fenia42 Member Μηνύματα 3.980 Likes 15.751 Επόμενο Ταξίδι Азербайджан Ταξίδι-Όνειρο Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ Δε βλέπω από τη νύστα αλλά άξιζε τον κόπο να κάτσω να τη διαβάσω αυτή την απίστευτη ιστορία. Είσαι η αρσενική Κάρι Μπράντσω. ΤΕΛΟΣ.
Δε βλέπω από τη νύστα αλλά άξιζε τον κόπο να κάτσω να τη διαβάσω αυτή την απίστευτη ιστορία. Είσαι η αρσενική Κάρι Μπράντσω. ΤΕΛΟΣ.