zmaria
Member
Koπελιά, εσύ να μην εξαφανιζόσουν εκείνο το βράδυΑστα ..μη μου θυμιζεις τωρα οτι καποιος ανεκδιηγητος εχασε αυτο το καλοκαιρι το καπελακι τραβελστοριζ που κερδισα τη προηγουμενη φορα στο Σουλατσο....γκρρρρρ
Koπελιά, εσύ να μην εξαφανιζόσουν εκείνο το βράδυΑστα ..μη μου θυμιζεις τωρα οτι καποιος ανεκδιηγητος εχασε αυτο το καλοκαιρι το καπελακι τραβελστοριζ που κερδισα τη προηγουμενη φορα στο Σουλατσο....γκρρρρρ
Να γραφεί και στην σελίδα στο facebook στις εκδηλώσεις? ή όχι?
Θα το αναλάβωΔεν είναι κακή ιδέα
thanks!Θα το αναλάβω
Γειτονιά ε; Ιωάννα από τη Δροσοπούλου περίπου Νο 200 είναι μακρυά με τα πόδια;;;Τελικά διαβάσατε την σκέψη μου και κάνατε γενικό κάλεσμα. Θα συναντηθούμε και σε μαγαζί για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα.
10 - 15 λεπτά περπάτημαΤελικά διαβάσατε την σκέψη μου και κάνατε γενικό κάλεσμα. Θα συναντηθούμε και σε μαγαζί για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα.
Γειτονιά ε; Ιωάννα από τη Δροσοπούλου περίπου Νο 200 είναι μακρυά με τα πόδια;;;
ευχαριστώ Ευαγγελία, αλλά δεν βρίσκω άλλον από δω παρέα!!!Να την και η Κρητη στο Σουλατσο !!
Καλως να μας ερθεις καπιτανο !!!!!
Σε περιμενουμε παρολα αυτα ...ευχαριστώ Ευαγγελία, αλλά δεν βρίσκω άλλον από δω παρέα!!!
Καλά εσύ είσαι ένας τυχαίος τραβελστορίτης, τι να σε κάνουμε και να ήσουν κοντά?Εγώ τι να πω; πιο μακριά δεν πάει!!!