Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Η μεγιστη ποσο ειναι?Να διευκρινίσουμε κάτι που ίσως δεν έχει αναφερθεί για την βραδιά του Party
Η είσοδος είναι δωρεάν και δεν υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση
Η μεγιστη ποσο ειναι?Να διευκρινίσουμε κάτι που ίσως δεν έχει αναφερθεί για την βραδιά του Party
Η είσοδος είναι δωρεάν και δεν υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση
απο την σούρα δεν θα βλέπεις και δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα ! οπότε ότι θές αφήσεις και φεύγεις ....αν μπορέσειςΗ μεγιστη ποσο ειναι?
Νομιζω οτι μονο εγω εχω την πατεντα να αφηνω στα παρτυ οσα ευρω θελω και ΑΝ θελω...απο την σούρα δεν θα βλέπεις και δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα ! οπότε ότι θές αφήσεις και φεύγεις ....αν μπορέσεις
Νομίζω ο Χρήστος εννοεί ότι θα αναλάβει αυτός τη διαφορά στο λογαριασμό του Σωκράτη...Νομιζω οτι μονο εγω εχω την πατεντα να αφηνω στα παρτυ οσα ευρω θελω και ΑΝ θελω...
Παντως ο Σωκρατης αν θελει να του μαθω πως να μπαινει τζαμπα, εδω ειμαστε...Νομίζω ο Χρήστος εννοεί ότι θα αναλάβει αυτός τη διαφορά στο λογαριασμό του Σωκράτη...
Μετα το ελευθερο καμπινγκ ωθεις τον κοσμο και σε αλλες παρανομιες;Παντως ο Σωκρατης αν θελει να του μαθω πως να μπαινει τζαμπα, εδω ειμαστε...
Τζάμπα θα μπεί ... πώς θα βγεί είναι το θέμαΠαντως ο Σωκρατης αν θελει να του μαθω πως να μπαινει τζαμπα, εδω ειμαστε...
Μετα το ελευθερο καμπινγκ ωθεις τον κοσμο και σε αλλες παρανομιες;
Ηθελα να 'ξερα δεν ντρεπεσαι;
περιμενει να δει τι θα κανει η αφεντια σου!Θα εισαι στη συναντηση tripakias ή επειδη ξεκινησε ως φιλοιταλικη φαση θα απεχεις?
Δεν μπορω να ερθω... πηγαινε ησυχη!Ειμαι κακη συναναστροφη...
Θα εισαι στη συναντηση tripakias ή επειδη ξεκινησε ως φιλοιταλικη φαση θα απεχεις?