• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Party 7 χρόνια travelstories με άρωμα Ιταλικό

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Mi dispiace Italitsa, εγω μένω δυστυχώς 506 χιλιόμετρα βόρεια οπότε δε θα μπορέσω να σας τιμήσω με την παρουσία μου. Ελπίζω όμως να γνωριστούμε σε μελλοντική συνάντηση.

:( Αχ κοριτσάκι μου, κρίμα που δε μπορείς ούτε εσύ...Από την άλλη βέβαια σας ζηλεύω όλους εσάς που δε μένετε στην Αθήνα!! Ελπίζω και εγώ να γνωριστούμε σε κάποια άλλη συνάντηση.. Μέχρι τότε να είσαι καλά και να κάνεις πολλά πολλά ταξίδια!!!:clap:

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πολυ κοινωνική η σινιορα Ιταλιτσα
Χαχαχα όταν πρόκειται να γνωρίσω άτομα τα οποία αγαπούν την Ιταλία όπως και εγώ, μου βγαίνει πολύ έντονα αυτό "το κοινωνικό μου", που κατά τ'άλλα υποβόσκει!! Χεχε :bleh:

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua

XRISTOS71

Member
Ελα να βλέπω συμμετοχές για το Party αλλά Ιταλικά .

Ειδικά απο τους ''παλαιούς'' του χώρου περιμένω ζωηρή ανταπόκριση στο κάλεσμα .

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Εδώ και καιρό σκεφτόμουν, " μα δεν θα κάνουμε φέτος συνάντηση γενεθλίων;" Μετά είδα το ποστ τις Ιταλίτσας και σκέφτηκα να κολλήσω και εγώ στους Ιταλόφιλους αν και δεν ανήκω στο είδος. Τελικά διαβάσατε την σκέψη μου και κάνατε γενικό κάλεσμα. Θα συναντηθούμε και σε μαγαζί για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχω και καιρό να σας δω και σας αποθύμησα.

Πολυλογώ τόση ώρα από ενθουσιασμό ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πάτημα στην λίστα συμμετοχής. Πάω να πατήσω το κουμπάκι.

XRISTOS71

Member
Εδώ και καιρό σκεφτόμουν, " μα δεν θα κάνουμε φέτος συνάντηση γενεθλίων;" Μετά είδα το ποστ τις Ιταλίτσας και σκέφτηκα να κολλήσω και εγώ στους Ιταλόφιλους αν και δεν ανήκω στο είδος. Τελικά διαβάσατε την σκέψη μου και κάνατε γενικό κάλεσμα. Θα συναντηθούμε και σε μαγαζί για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχω και καιρό να σας δω και σας αποθύμησα.

Πολυλογώ τόση ώρα από ενθουσιασμό ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πάτημα στην λίστα συμμετοχής. Πάω να πατήσω το κουμπάκι.
ετσι μπράβο !!
Ολος ο καλός ο κόσμος να μαζεύεται σιγά σιγά

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401