• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Party 7 χρόνια travelstories με άρωμα Ιταλικό

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Italitsa said:
Παιδιά είμαι πολύ συγκινημένη!! Μόλις διαπίστωσα ότι την ημέρα που έχουμε κανονίσει την συνάντησή μας έχει γενέθλια το travelstories!!! Tί καλύτερο δώρο θα μπορούσαμε να κάνουμε στο φόρουμ που μας ένωσε από μια συνάντηση των μελών της!!!:D:D
Θα ήταν πολύ τολμηρό να ζητούσα και από όλους τους mod να γιορτάσουν μαζί μας τα 7 χρόνια του travelstories;;;

http://www.travelstories.gr/%F0%E5%F1%DF-%F4%EF%F5-travelstories-gr/32964-%E3%E5%ED%DD%E8%EB%E9%E1-travelstories-6-%F7%F1%FC%ED%E9%E1.html
Μαζί με το limoncello να φέρουμε και τούρτα με 7 κεράκια;

Sent from my iPad using Travel Stories

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πολύ ωραία η ιδέα με την τούρτα (ή τις τούρτες)!! yummy yummy:xalara:
Πες μας taver τί γεύση προτιμάς;; :bleh:

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Italitsa said:
Γιατί, υπάρχουν;;;:?: Boh!!
Αν υπάρχουν πάντως θα πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον και σπάνιο είδος, οπότε ναι, δεχόμαστε!!:bleh::bleh:
Ας έρθουν και φεύγοντας να μας πουν μήπως άλλαξαν γνώμη!!!...

Sent from my iPad using Travel Stories

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Είμαι κι εγώ μέσα για τη συνάντηση, εκτός απροοόπτου βέβαια! Θέλω να ακούσω ιστορίες από αυτούς που την έχουν επισκευτεί πολλές φορές!!

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είμαι κι εγώ μέσα για τη συνάντηση, εκτός απροοόπτου βέβαια! Θέλω να ακούσω ιστορίες από αυτούς που την έχουν επισκευτεί πολλές φορές!!

Θα σε περιμένουμε!!! :D:D
Δήλωσε αν μπορείς και τη συμμετοχή σου στην πρώτη σελίδα του θέματος για να είμαστε κάπως πιο συγκεντρωμένοι..!! Σε ευχαριστώ!! ;)

Traveller

Member
Καλά όλα αυτά αλλά δεν βλέπω να δηλώνει συμμετοχή ένα μέλος που πραγματικά αγαπάει και γνωρίζει άριστα την Ρώμη... manelaki που είσαι???? Συνάντηση ιταλόφιλων χωρίς το manelaki δεν γίνεται!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος