• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Party 7 χρόνια travelstories με άρωμα Ιταλικό

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

XRISTOS71

Member
Traveller said:
Καλά όλα αυτά αλλά δεν βλέπω να δηλώνει συμμετοχή ένα μέλος που πραγματικά αγαπάει και γνωρίζει άριστα την Ρώμη... manelaki που είσαι???? Συνάντηση ιταλόφιλων χωρίς το manelaki δεν γίνεται!!
Αγαπάμε manelaki

Sent from my iPhone using Travel stories

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
tripakias said:
Αμα ειχε hot dog θα πηγαινα.
Αυτο ελειπε να μην εχει. Χωρις παραδοσιακα ιταλικα πιατα οπως χοτ ντογκ κ ψαροσουπα γινεται τετοια συναντηση? ε δεν γινεται..

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αγαπάμε manelaki

Sent from my iPhone using Travel stories
Έλα manelaki πάτα το κουμπάκι!! (το ναι, ε!!) χιχι

Επίσης λείπουν κι άλλα άτομα όπως sapienza, fenia42, canf... Πού είστε εσείς βρε κορίτσια;;

paefstra, Traveller την πατήσατε!! Αφού αφήσατε σχόλιο πρέπει να έρθετε!! Ετσι, εντελώς δημοκρατικά...:bleh::haha:

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δυστυχώς εκείνη την μέρα θα είμαι με τον taver και το παιδί στη Νέα Υόρκη... πρέπει το παιδί να ψωνίσει χειμωνιάτικα...

θέλω να γίνω το παιδί σου!!! και επίσης θέλω και χειμωνιάτικα τωρα που το σκέφτομαι!! εβαλα κάτι κιλάκια αυτό το καλοκαίρι και δε θα μου μπαινουν τα περσινα...:haha:
κρίμα που θα λείπεις αλλά χαιρόμαστε πολύ για σένα Traveller!!! Να περάσεις τέλεια και εσύ και ο taver...για το παιδι ειμαι σιγουρη οτι θα τα περασει περιφημα!!:):)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κριμα γιατι το Παιδι δε μπορει χωρις τον αφρωδη οινο του Σουλατσου....
Αλλα αν ειναι να παει να ψωνισει χειμωνιατικα....χαλαλι

paefstra

Member
Κι εγώ το θεωρώ μάλλον απίθανο να τα καταφέρω, η Παρασκευή είναι πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Αν γίνει κάποια ανατροπή, τότε με χαρά θα ερχόμουν να σας γνωρίσω. Θα ενημερώσω σ' αυτή την περίπτωση. ;)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Έλα manelaki πάτα το κουμπάκι!! (το ναι, ε!!) χιχι

Επίσης λείπουν κι άλλα άτομα όπως sapienza, fenia42, canf... Πού είστε εσείς βρε κορίτσια;;

paefstra, Traveller την πατήσατε!! Αφού αφήσατε σχόλιο πρέπει να έρθετε!! Ετσι, εντελώς δημοκρατικά...:bleh::haha:
Mi dispiace Italitsa, εγω μένω δυστυχώς 506 χιλιόμετρα βόρεια οπότε δε θα μπορέσω να σας τιμήσω με την παρουσία μου. Ελπίζω όμως να γνωριστούμε σε μελλοντική συνάντηση.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie